Kunststof Kozijnen voor Groningen

Wij staan klaar om je te adviseren over Kunststof Kozijnen en het perfecte raamkozijn dat volledig aan jouw wensen voldoet. Onze adviseurs zijn bereid om een afspraak met je te maken in Groningen, zodat we samen de diverse opties kunnen bespreken. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen, zodat je volledig geïnformeerd bent over de mogelijkheden en prijzen.

Binnen een uur bij jou in Groningen
Uitstekende kwaliteit voor eerlijke prijs
10 jaar garantie
KOMO en SKG gecertificeerd

Groningen goed geïsoleerd met de kunststof kozijnen van San

Investeer in comfort en bespaar op je energiekosten met onze hoogwaardige kunststof kozijnen! Een goed geïsoleerd huis is essentieel, vooral tijdens de kille wintermaanden. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat je nieuwe raamkozijnen perfect passen en optimale warmte binnenhouden, waardoor je aanzienlijk bespaart op stookkosten.

Bij ons ben je verzekerd van maatwerk. We vervaardigen de kozijnen volledig naar jouw wensen en kunnen ze leveren in de perfecte kleur om naadloos bij jou woning te passen. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de innovatieve schuine sponning, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Kies voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid - kies voor kunststof kozijnen van San Kozijnen!

Kunststof kozijnen van kwaliteit

Bij ons ben je verzekerd van raamkozijnen die voldoen aan de hoogste normen. Onze kozijnen zijn trots KOMO en SKG gecertificeerd, wat garant staat voor topkwaliteit. Of je nu een nieuwbouwwoning bouwt of van plan bent je bestaande woning in Gronigen een volledige make-over te geven, wij hebben de best passende oplossing voor jou. Met onze hoogwaardige kozijnen transformeer je jouw huis niet alleen in een oase van wooncomfort, maar verhoog je ook de veiligheid aanzienlijk. Onze kunststof raamkozijnen zijn uiterst robuust en bestand tegen inbraakpogingen, waardoor jouw huis een veilige haven blijft. Maak je woning compleet met onze gecertificeerde kozijnen en geniet van ongeëvenaarde kwaliteit en gemoedsrust.

  • Eerlijke prijzen
  • Eigen productie en dus snelle levering
  • Maar liefst 10 jaar garantie
  • Dé specialist die je door héél Groningen vindt
unsplash_YDVdprpgHv4.jpg
bastiaan-boonstra-san-kozijen-groot.jpg

Hier vind je de kunststof kozijnen van San terug

Deze tevreden woningeigenaren uit Groningen gingen je voor en kozen voor 10 jaar garantie, een snelle levering, en kunststof kozijnen van kwaliteit door San. Je vindt ons door heel Noord-Nederland dus ook in jouw woonplaats in de provincie Groningen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Kansen

Groningen verduurzamen

Dit is waarom

Goed nieuws! Zowel de overheid als gasbedrijven hebben eindelijk erkend welke immense schade de gaswinning in de provincie Groningen heeft aangericht en hoe het levensplezier van vele Groningers tot een dieptepunt is gedaald.

En dat is nog niet alles – de gaswinning wordt drastisch teruggeschroefd, met zelfs het vooruitzicht dat er op termijn helemaal geen gas meer uit Groningen wordt gewonnen. Dat betekent een nieuw begin voor Groningen, een hernieuwd gevoel van leefbaarheid. Dit opent ongekende mogelijkheden voor woningeigenaren om te investeren in hun huis in Groningen, vooral nu er subsidies beschikbaar zijn.

Natuurlijk kunnen we de ellende en angstige momenten van het verleden niet wissen, maar we hebben nu de kans om de woningen in Groninhgen te transformeren en te renoveren. Een betere toekomst is daarom binnen bereik. 

Duurzaamheid staat momenteel hoog in het vaandel. De roep om gasvrije huizen, verbeterde isolatie, duurzame energieopwekking en duurzamer bouwen wordt steeds luider. Daarom isoleren we daken, vloeren en muren, vervangen we houten kozijnen door hoogwaardige kunststof exemplaren, en verruilen we ouderwetse cv-ketels voor efficiënte warmtepompen. Zo bouwen we aan een toekomst waarin Groninger woningen niet alleen comfortabeler zijn, maar ook milieuvriendelijker en onderhoudsarm.

Maak gebruik van de Groninger subsidies voor kunststof kozijnen

Verdien de investering terug

Subsidies in Groningen bieden je de mogelijkheid om te investeren in hoogwaardige kunststof kozijnen, die jouw woning naar een hoger niveau tillen. Niet alleen draagt dit bij aan verduurzaming, maar het zorgt ook voor aanzienlijke verbeteringen in jouw woonomgeving. Kunststof kozijnen verhogen de isolatie van je huis, waardoor je kunt genieten van een aangenamer binnenklimaat het hele jaar door. En het beste van alles: kunststof kozijnen vergen weinig onderhoud, waardoor schilderen voorgoed verleden tijd is. Af en toe een schoonmaakbeurt en het lappen van de ramen is alles wat nodig is.

Lees over de voordelen van kunststof kozijnen in Groningen en ontdek hoe je tot wel €10.000 subsidie kunt ontvangen, afhankelijk van de regeling die op jou van toepassing is.

Maar er is meer. Kunststof kozijnen bieden niet alleen comfort, maar ook financieel voordeel dankzij hun uitstekende isolatie, met name door het gebruik van hoogwaardig glas. Als je momenteel enkel glas hebt en overstapt op HR++ glas, bespaar je maar liefst 30 kubieke meter gas per jaar per vierkante meter glas. Zelfs als je al thermopane hebt, kun je nog steeds 10 kubieke meter gas per jaar per vierkante meter glas besparen! Met de huidige gasprijzen is dit een investering die zichzelf snel terugverdient.

Ontvang advies

Ontmoet San

Goed advies, snelle leveringen uit de eigen fabriek en korte lijntjes: dat zijn de pluspunten van SAN kozijnen. Oprichtster Sabina startte in 2012 destijds het bedrijf in Groningen met een showroom van 60m2. In 2014 verhuisde ze vanwege de liefde naar Leeuwarden. Vanaf 2015 hielp Emir haar niet alleen vanaf de zijlijn maar werd hij ook mede-eigenaar. Sinds december 2018 vind je ons team van 15 specialisten aan de Neptunusweg in Leeuwarden.  San is de Bosnische vertaling van het woord ‘droom’ en dat is wat we nastreven; héél Groningen goed isoleerd met de kozijnen van San.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je vindt ons door héél Groningen en binnen een uur staan we bij je op de stoep om de mogelijkheden te bespreken.
 

Subsidie kunststof kozijnen

De overheid geeft ook dit jaar subsidie op energiebesparende maatregelen aan woningeigenaren en VVE's. Maar heb ik daar ook recht op bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen en hoogrendementsglas? Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Download en bekijk de brochure:

subsidie-kunststof-kozijnen-aanvragen.jpg
brochure-subsidie-kunststof-kozijnen.jpg
Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!