Kunststof Kozijnen voor Groningen

Wij staan klaar om je te adviseren over Kunststof Kozijnen en het perfecte raamkozijn dat volledig aan jouw wensen voldoet. Onze adviseurs zijn bereid om een afspraak met je te maken in Groningen, zodat we samen de diverse opties kunnen bespreken. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen, zodat je volledig geïnformeerd bent over de mogelijkheden en prijzen.

Binnen een uur bij jou in Groningen
Uitstekende kwaliteit voor eerlijke prijs
10 jaar garantie
KOMO en SKG gecertificeerd

Groningen goed geïsoleerd met de kunststof kozijnen van San

Investeer in comfort en bespaar op je energiekosten met onze hoogwaardige kunststof kozijnen! Een goed geïsoleerd huis is essentieel, vooral tijdens de kille wintermaanden. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat je nieuwe raamkozijnen perfect passen en optimale warmte binnenhouden, waardoor je aanzienlijk bespaart op stookkosten.

Bij ons ben je verzekerd van maatwerk. We vervaardigen de kozijnen volledig naar jouw wensen en kunnen ze leveren in de perfecte kleur om naadloos bij jou woning te passen. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de innovatieve schuine sponning, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Kies voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid - kies voor kunststof kozijnen van San Kozijnen!

Kunststof kozijnen van kwaliteit

Bij ons ben je verzekerd van raamkozijnen die voldoen aan de hoogste normen. Onze kozijnen zijn trots KOMO en SKG gecertificeerd, wat garant staat voor topkwaliteit. Of je nu een nieuwbouwwoning bouwt of van plan bent je bestaande woning in Gronigen een volledige make-over te geven, wij hebben de best passende oplossing voor jou. Met onze hoogwaardige kozijnen transformeer je jouw huis niet alleen in een oase van wooncomfort, maar verhoog je ook de veiligheid aanzienlijk. Onze kunststof raamkozijnen zijn uiterst robuust en bestand tegen inbraakpogingen, waardoor jouw huis een veilige haven blijft. Maak je woning compleet met onze gecertificeerde kozijnen en geniet van ongeëvenaarde kwaliteit en gemoedsrust.

 • Eerlijke prijzen
 • Eigen productie en dus snelle levering
 • Maar liefst 10 jaar garantie
 • Dé specialist die je door héél Groningen vindt
unsplash_YDVdprpgHv4.jpg
sjors-jonkhof-san-kozijnen-adviseur.jpg

Hier vind je de kunststof kozijnen van San terug

Deze tevreden woningeigenaren uit Groningen gingen je voor en kozen voor 10 jaar garantie, een snelle levering, en kunststof kozijnen van kwaliteit door San. Je vindt ons door heel Noord-Nederland dus ook in jouw woonplaats in de provincie Groningen. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Voor isoleren woning:

Groningers krijgen 20.000 tot 40.000 euro subsidie

Groningers kunnen rekenen op een substantiële subsidie, variërend van €20.000 tot €40.000, voor het isoleren van hun woning. Dit initiatief maakt deel uit van een breder plan om energie-efficiëntie te bevorderen en de overgang naar aardgasvrije woningen te ondersteunen. Deze financiële steun biedt huiseigenaren, waaronder degenen die investeren in kunststof kozijnen, een aanzienlijke kans om hun woningen te verduurzamen en bij te dragen aan de energietransitie met lagere energiekosten als gevolg. Lees het artikel op NOS.nl

Op weg naar aardgasvrij:

Plan voor isolatie woningen Groningen en Noord-Drenthe

Het isolatieplan voor woningen in Groningen en Noord-Drenthe biedt belangrijke kansen voor huiseigenaren die investeren in kunststof kozijnen. De informatie van Rijksoverheid samengevat:

 • Subsidies vanaf 2025: Beschikbaar voor woningisolatie, inclusief kunststof kozijnen die bijdragen aan energie-efficiëntie.
 • €1,65 miljard beschikbaar: Een aanzienlijk budget voor het isolatieplan.
 • Doel voor 2035: Alle woningen in de regio isoleren om energiearmoede te verminderen en energiekosten te verlagen.
 • Voordelen voor huiseigenaren: Verminderde energiekosten en verbeterd wooncomfort.
 • Speciale regelingen: Ook voor huurwoningen, zonder huurverhoging na isolatie.

Voor huiseigenaren die kunststof kozijnen willen installeren, betekent dit een kans om deel te nemen aan het plan en te profiteren van financiële steun, terwijl ze bijdragen aan de transitie naar aardgasvrije, energiezuinige woningen. Alle details vind je op de website van de Rijksoverheid.

Volledige vergoeding voor eigenaren in versterkingsgebied

Woon je in het versterkingsgebied? Dit is het groene gebied op de kaart. (klik om de vergroten) Dan is er goed nieuws: je krijgt de volle 100% van de kosten voor het verbeteren van je woning vergoed. Als de verbeteringen aan je huis bijvoorbeeld € 40.000 kosten, dan krijg je dat complete bedrag terug via de regeling.

Wanneer je buiten het versterkingsgbied woont

Ook goed nieuws voor iedereen buiten het versterkingsgebied Valt je huis net buiten het versterkingsgebied? Je kunt aanspraak maken op een subsidie tot € 20.000. Dit betekent dat als je voor € 40.000 aan verbeteringen doorvoert, je de helft daarvan, dus € 20.000, terugkrijgt. De rest is voor jouw rekening, maar mocht dat een uitdaging zijn, dan zijn er verschillende financieringsmogelijkheden om je te helpen.

Wachten op subsidie niet nodig

De subsidiemaatregel gaat ‘met terugwerkende kracht’ in vanaf 25 april 2023 en loopt tot en met 31 december 2035. Heb je als woningeigenaar vanaf 25 april 2023 isolatiemaatregelen genomen? Dan ontvang je hier de vergoeding. Je hoeft dus niet te wachten met het isoleren van je woning tot er subsidie is. De kosten die je maakt, kunnen je later (voor een deel) terug krijgen. Houd er wel rekening mee dat je:

 • de bonnetjes bewaart
 • foto’s maakt van de werkzaamheden (voor, tijdens en na)
 • jouw ISDE-aanvraag en -beschikking bewaart

Subsidie aanvragen kan waarschijnlijk vanaf het eerste kwartaal van 2025. De inwoners worden hiervan op de hoogte gehouden door de gemeente.

Hulp voor inwoners bij subsidieaanvraag 

Je kunt als inwoner hulp krijgen van de gemeente. Bijvoorbeeld om subsidie aan te vragen of isolatiemaatregelen te nemen. Jouw gemeente ontvangt hiervoor extra geld van de overheid. Heb je andere vragen of wil meer weten over onze kunststof kozijnen? Neem dan contact met op of stel je vraag in een vrijblijvend gesprek bij jou thuis.

Ontmoet San

Goed advies, snelle leveringen uit de eigen fabriek en korte lijntjes: dat zijn de pluspunten van SAN kozijnen. Oprichtster Sabina startte in 2012 destijds het bedrijf in Groningen met een showroom van 60m2. In 2014 verhuisde ze vanwege de liefde naar Leeuwarden. Vanaf 2015 hielp Emir haar niet alleen vanaf de zijlijn maar werd hij ook mede-eigenaar. Sinds december 2018 vind je ons team van 15 specialisten aan de Neptunusweg in Leeuwarden.  San is de Bosnische vertaling van het woord ‘droom’ en dat is wat we nastreven; héél Groningen goed isoleerd met de kozijnen van San.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je vindt ons door héél Groningen en binnen een uur staan we bij je op de stoep om de mogelijkheden te bespreken.
 

Subsidie kunststof kozijnen

De overheid geeft ook dit jaar subsidie op energiebesparende maatregelen aan woningeigenaren en VVE's. Maar heb ik daar ook recht op bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen en hoogrendementsglas? Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Download en bekijk de brochure:

subsidie-kunststof-kozijnen-aanvragen.jpg
brochure-subsidie-kunststof-kozijnen.jpg
Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!