Kunststof Kozijnen voor Drenthe

Wij staan klaar om je te adviseren over Kunststof Kozijnen en het perfecte raamkozijn dat volledig aan jouw wensen voldoet. Onze adviseurs staan veelal binnen een uur bij jou op de stoep voor een vrijblijvende afspraak, zodat we samen de diverse opties kunnen bespreken. Aarzel niet om vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen, zodat je volledig geïnformeerd bent over de mogelijkheden en prijzen.

Binnen een uur bij jou in Drenthe
Uitstekende kwaliteit voor eerlijke prijs
10 jaar garantie
KOMO en SKG gecertificeerd

Drenthe goed geïsoleerd met de kunststof kozijnen van San

Investeer in comfort en bespaar op je energiekosten met onze hoogwaardige kunststof kozijnen! Een goed geïsoleerd huis is essentieel, vooral tijdens de kille wintermaanden. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat je nieuwe raamkozijnen perfect passen en optimale warmte binnenhouden, waardoor je aanzienlijk bespaart op stookkosten.

Bij ons ben je verzekerd van maatwerk. We vervaardigen de kozijnen volledig naar jouw wensen en kunnen ze leveren in de perfecte kleur om naadloos bij jou woning te passen. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de innovatieve schuine sponning, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Kies voor kwaliteit, comfort en duurzaamheid - kies voor kunststof kozijnen van San Kozijnen!

Kunststof kozijnen van kwaliteit

Bij ons ben je verzekerd van raamkozijnen die voldoen aan de hoogste normen. Onze kozijnen zijn trots KOMO en SKG gecertificeerd, wat garant staat voor topkwaliteit. Of je nu een nieuwbouwwoning bouwt of van plan bent je bestaande woning in Drenthe een volledige make-over te geven, wij hebben de best passende oplossing voor jou. Met onze hoogwaardige kozijnen transformeer je jouw huis niet alleen in een oase van wooncomfort, maar verhoog je ook de veiligheid aanzienlijk. Onze kunststof raamkozijnen zijn uiterst robuust en bestand tegen inbraakpogingen, waardoor jouw huis een veilige haven blijft. Maak je woning compleet met onze gecertificeerde kozijnen en geniet van ongeëvenaarde kwaliteit en gemoedsrust.

  • Eigen productie en dus snelle levering
  • Maar liefst 10 jaar garantie
  • Dé specialist die je door héél Drenthe vindt
unsplash_YDVdprpgHv4.jpg
sjors-jonkhof-san-kozijnen-leeuwarden.jpg

Hier vind je de kunststof kozijnen van San terug

Deze tevreden woningeigenaren uit Drenthe gingen je voor en kozen voor 10 jaar garantie, een snelle levering, en kunststof kozijnen van kwaliteit door San. Je vindt ons door heel Drenthe dus ook in jouw woonplaats in de provincie Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Gratis en onhankelijk advies

Het Drents Energieloket

Je bestaande woning energiezuinig of energieneutraal maken. Welke stappen kunnen inwoners van Drenthe zetten? Wat is er mogelijk en is er subsidie? Het Drents Energieloket geeft onafhankelijke informatie en een gratis advies. 
Lees meer over alle mogelijkheden voor het verduurzamen van je woning.

Subsidie kunststof kozijnen

De overheid geeft ook dit jaar subsidie op energiebesparende maatregelen aan woningeigenaren en VVE's. Maar heb ik daar ook recht op bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen en hoogrendementsglas? Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Download en bekijk de brochure:

subsidie-kunststof-kozijnen-aanvragen.jpg
brochure-subsidie-kunststof-kozijnen.jpg

Ontmoet San

Goed advies, snelle leveringen uit de eigen fabriek en korte lijntjes: dat zijn de pluspunten van SAN kozijnen. Oprichtster Sabina startte in 2012 destijds het bedrijf met een showroom van 60m2. In 2014 verhuisde ze vanwege de liefde naar Leeuwarden. Vanaf 2015 hielp Emir haar niet alleen vanaf de zijlijn maar werd hij ook mede-eigenaar. Sinds december 2018 vind je ons team van 15 specialisten in Leeuwarden. San is de Bosnische vertaling van het woord ‘droom’ en dat is wat we nastreven; héél Drenthe goed isoleerd met de kozijnen van San.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je vindt ons door héél Drenthe en binnen een uur staan we bij je op de stoep om de mogelijkheden te bespreken.
 

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!