35% minder gasverbruik

Kunststof kozijnen betalen in termijnen

Investeren kan al vanaf €49,- per maand

Slimme en duurzame investering in uw woning

Zijn uw kozijnen nodig toe aan een likje verf of beginnen ze inmiddels al te rotten? Denk dan eens aan kunststof kozijnen, schuifpuien en mooie kunststof deuren. Dit zijn enorm slimme en duurzame investeringen in uw woning.

  • Investeren vanaf €49,- per maand
  • 35% minder gasverbruik
  • Nooit meer schilderen
  • Minder vocht en tocht
  • Optimale beveiliging (SKG 3)
  • Hogere woningwaarde

Dit kunt u besparen

Natuurlijk wilt u weten wat u financieel nou daadwerkelijk kunt besparen op stookkosten en onderhoudskosten. Dit wordt redelijk duidelijk als u wat voorbeelden in de praktijk ziet.

Besparen op onderhoud

Normaliter kost het schilderen van een standaard eengezinswoning, welke eens in de 5 jaren geschilderd wordt, ongeveer €2750,-

Maandelijkse besparing van circa €45,-

Besparen op stookkosten

Uw woning wordt na renovatie voorzien van (HR++) isolatieglas. Dit bespaart per vierkante meter glas minimaal 30 m³ gas per jaar. De gasprijs per m³ (inclusief belastingen) is momenteel gemiddeld €1,45. In een gemiddelde woning zit 23 m² glas. Uw besparing op jaarbasis: 30 m³ x 23 m² x €1,45 = €1000,50

Maandelijkse besparing van: €83,35

Kort samengevat

U vermeerdert de waarde van uw woning, u woont comfortabeler, veiliger (SKG hang en sluitwerk) en bespaart blijvend op uw stook en onderhoudskosten.

Bij een gemiddelde woning komt dit neer op circa €128,- per maand.

Betaalplan vanaf €49,- per maand

Betalen in termijnen

Tegenwoordig zijn er interessante stimuleringsmaatregelen vanuit de overheid beschikbaar om uw kozijnen te financieren tegen speciale voorwaarden. Vaak kan een woningrenovatie al worden gerealiseerd met een betaalplan vanaf €49,- per maand en rentes vanaf 1.9% Onze financieel adviseurs zijn onafhankelijk waardoor ze bij meerdere instanties offertes kunnen opvragen. Zo weet u zeker dat u tegen de allerbeste voorwaarden uw kozijnen laat plaatsen.

Investeringssubsidie duurzame energie

Ook dit jaar zijn er het hele jaar weer een gunstige subsidieregeling beschikbaar wanneer u ervoor kiest om uw woning te verduurzamen met isolatieglas en kunststof kozijnen. De vergoedingen lopen op tot wel €100,- per m² isolatieglas.

Wat klanten zeggen

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en hoge isolatiewaarden van dé kunststof kozijnen specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. 

Wij werken samen met het onafhankelijke financiële adviesbureau Prenger Assurantien. Prenger Assurantien heeft een vergunning bij Autoriteit Financiële Markten (AFM) onder Nr.12018832 voor het adviseren voor en bemiddelen in consumptief krediet.

Wilt u liever telefonisch een afspraak maken?

Aarzel dan niet en neem contact op met de San Kozijnen service-desk en één van onze adviseurs zal u graag van dienst zijn.

Bel 085 303 2978
Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!