Op maat gemaakt

Raamdecoratie in Friesland, Groningen of Drenthe

Raamdecoratie moet lange tijd blijven hangen en daarom is het belangrijk dat u meteen kiest voor uitstekende kwaliteit. De door ons geleverde decoratie is voorzien van een compact cassettesysteem en bijhorende zijgeleiders. Deze worden op de glaslatten gemonteerd, zodat er een strakke vormgeving ontstaat en de rolgordijnen gemakkelijk bediend kunnen worden.

Eerlijke prijzen
Uitstekende kwaliteit
10 jaar garantie
Veilig voor kinderen

Raamdecoratie voor een een mooi effect in huis

In elke woning is het belangrijk om mooie raamdecoratie te plaatsen. U wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar bij u naar binnen kan kijken. Raamdecoratie geeft een mooi effect in huis. Door het gebruik van een passende stof lijkt het heel sfeervol. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zo kunt u de gewenste afmetingen kiezen en is de stof aan uw wensen aan te passen. Ook gekleurde decoratie voor de ramen is geen enkel probleem! Wij kunnen u adviseren over het grote assortiment voor draai-kiep systemen. Zodra u eenmaal een keuze heeft gemaakt, kunt u altijd rekenen op een snelle levering. 

Vele voordelen

Het is van belang dat u goed weet hoe u de rolgordijnen moet bedienen. Overdag wilt u waarschijnlijk naar buiten kunnen kijken. Met felle zon kan de raamdecoratie gemakkelijk naar beneden worden gehaald. Door de stof komt diffuus licht, zodat het niet te donker wordt in huis. Onze rolgordijnen hebben een maximale breedte 2400mm en vele voordelen:

Bediening met kettingsysteem of een geheel draadloos elektrische aandrijving
Enorme keuze aan kleuren, stoffen en motieven
Mogelijkheid tot complete verduistering
Ideaal voor draai-kiep systemen
Geen boorgaten in uw kozijnen door de bevestiging op de glaslatten
Al onze rolgordijnen worden met een koordbreker geleverd om kinderveiligheid te waarborgen. (EN1320:2009 A1:2014)

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en eerlijke prijzen van dé kunststof raamdecoratie specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor uw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aanvragen aan voor uw verbouwing, of vervanging van het aantal kozijnen. U bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. Bekijk ook eens de mogelijkheden voor subsidie en de energiebespaarlening.

Prijs opvragen
Hallo en welkom bij San Kozijnen! We helpen je graag.