Meer licht in huis

Kunststof schuifpui in Friesland, Groningen of Drenthe

Mooi, veilig, inbraak werend en op maat gemaakt

Eerlijke prijzen
Uitstekende kwaliteit
10 jaar garantie
KOMO en SKG gecertificeerd

Een schuifpui laten plaatsen?

Bent u in uw woning toe aan een grondige verbouwing? Dan is een mooie uitbouw wellicht de oplossing. Wellicht goed om eerst even kort toe te lichten wat een schuifpui is. Hiermee worden de glazen deuren bedoeld. Deze worden veelal bij een verbouwing gebruikt en biedt een mooie doorgang van de woonkamer naar bijvoorbeeld de tuin. Daarnaast wordt uw woning door deze uitbreiding aanzienlijk meer waard.

Door een uitbouw kunt u veel vierkante meters aan uw woonoppervlakte toevoegen. Voor elke schuifpui kunnen wij de juiste kozijnen op maat leveren. Door het grote hoeveelheid aan glas is het belangrijk dat u energie besparende kozijnen aanbrengt. Wij kunnen u op een goede manier adviseren. Bij ons kunt u rekenen op de laagste prijs en de kozijnen zijn aan te passen aan uw wensen.

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Meer licht in huis met een schuifpui

Een schuifpui moet uiteraard ook veilig zijn en inbraak werend. Met onze puien van het merk REHAU hoeft u zich nooit zorgen te maken. Deze hebben een handig hefschuifdeuren systeem voor de nodige comfort en veiligheid. U kunt hierbij kiezen voor glas vanaf de vloer tot aan het plafond voor een mooi effect.

De schuifpui wordt uiteraard pas geplaatst zodra het inmeten heeft plaatsgevonden. Hierdoor wordt alles exact op maat aangeleverd. Wij werken met verschillende materialen en kunnen u dus van te voren goed adviseren over wat het beste past in uw woning. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

 • Worden geleverd met de KOMO en SKG certificaten
 • Worden volledig in eigen productie gemaakt
 • Hebben maar liefst tien jaar garantie
 • Dé specialist in Friesland, Groningen en Drenthe

Verschillende typen

Als het gaat om schuifpuien kun je veelal kiezen uit verschillende soorten. Naast dat je kunt kiezen uit een 2, 3 of 4-delige pui. Kun je ook kiezen uit verschillende systemen waarop de pui open gaat. Over het algemeen worden de volgende systemen gebruikt: hefschuifpui systeem, kiep-hefschuifpui systeem of een Hautausysteem. Hieronder zullen we in het kort toelichten wat deze verschillende type systemen precies inhouden.

 • Het hefschuifpui systeem

  Dit systeem wordt veelal gebruikt wanneer het gaat om grotere oppervlaktes. Voordeel van dit systeem is dat je direct veel lichtinval hebt, dat uiteindelijk weer zorgt voor een prettiger binnenklimaat. Dit systeem wordt zo genoemd doordat de schuifpui door middel van een handvat eenvoudig begint te schuiven voor het andere stuk van de schuifpui.

 • Kiep-Hef schuifpui systeem

  Het kiep-hef systeem wordt vaak gebruikt bij woningen. De schuifpui kun je openen door middel van een hefboomsysteem waarbij de pui als ware wordt gekanteld. Dit zorgt voor frisse lucht in het huis, zonder dat je teveel op de tocht komt te staan. Vaak is het kiep-hef schuifpui systeem goedkoper dan het hefschuifpui systeem.

 • Schuifpuien met het Hautausysteem

  De nieuwste generatie schuifpuien zijn schuifpuien met een Hautausysteem. Dit systeem is extra veilig omdat het automatisch kan sluiten. Dit maakt het openen en sluiten van de pui zeer eenvoudig voor jong en oud.

 • Schuifpui op maat laten plaatsen

  Wilt u meer weten over het eventueel laten plaatsen van een schuifpui? Wij zetten uw wensen graag op papier. Neem daarom ook vrijblijvend contact op met één van onze professionals. Gezamenlijk zullen wij kijken naar de mogelijkheden en ervoor zorgen dat de voor u op maat gemaakte kozijnen geheel in stijl en passend zijn bij de woning. Daarnaast zult u met de nieuwe kunststof kozijnen veel geld besparen als het gaat om energie- en onderhoudskosten.

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en uitstekende kwaliteit van dé kunststof schuifpui specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!