Kozijnen, Deuren

Harmonieuze vernieuwing: blauwe kunststof kozijnen in Appingedam


In het schilderachtige Groningse Appingedam heeft een traditionele woning een opmerkelijke transformatie ondergaan, dankzij onze de expertise. Dit project, waarbij de kozijnen en deuren - met uitzondering van de boeidelen - vervangen zijn door nieuwe kunststof varianten, is een toonbeeld van harmonie tussen moderne functionaliteit en esthetische charme. Opvallend is de keuze voor blauwe kleur in de kozijnen, die perfect aansluiten bij de blauwe accenten van de woning.

San Kozijnen streeft naar maatwerk en dit project in Appingedam, Groningen, is daar een voorbeeld van. De uitdaging was om de nieuwe kozijnen naadloos te laten aansluiten bij de unieke stijl van de woning. De keuze viel op kunststof kozijnen in een specifieke tint blauw, die de reeds bestaande blauwe accenten in de woningsesthetiek versterken.

Deze kleurkeuze zorgt niet alleen voor een visuele continuïteit, maar benadrukt ook het karakteristieke uiterlijk van de woning. De blauwe kozijnen voegen een frisse en moderne touch toe, terwijl ze toch trouw blijven aan de historische uitstraling van het huis.

Terug naar overzicht

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Bezoek ook eens onze showroom in Leeuwarden

Kom eens langs bij ons in de showroom voor inspiratie en een lekker bakje koffie. Ontmoet onze collega's en ervaar de aandacht voor persoonlijke beleving, betrokkenheid en het geven van advies op maat.

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!