Kunststof raamkozijnen in Friesland, Groningen of Drenthe

Wij geven u graag advies over een raamkozijn dat helemaal bij u past. Onze adviseurs komen graag een keer langs om de mogelijkheden met u te bespreken. U kunt altijd vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen, zodat u goed op de hoogte bent van de kosten. 

Eerlijke prijzen
Uitstekende kwaliteit
10 jaar garantie
KOMO en SKG gecertificeerd

Kunststof raamkozijn voor een goed geïsoleerd huis

Een goed geïsoleerd huis is heel belangrijk. Door het juiste raamkozijn te laten plaatsen kunt u veel meer warmte binnen houden tijdens de koude wintermaanden en dit bespaart op de stookkosten. U bent bij ons aan het juiste adres wanneer u zoekt naar kunststof kozijnen van hoge kwaliteit. Deze worden naar uw wensen gemaakt, zodat de profielen perfect passen.

Alle kozijnen kunnen in de juiste kleur worden geleverd, geheel passend bij uw woning. Ook zijn de producten die wij voor u plaatsen zeer onderhoudsvriendelijk. Dit komt door de schuine sponning, waardoor schoonmaken geen probleem meer vormt.

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Een prachtig raamkozijn van hoge kwaliteit

Het raamkozijn dat u bij ons koopt is altijd KOMO en SKG gecertificeerd. Wij staan dan ook garant voor een hoge kwaliteit. Of u nu een nieuw huis aan het bouwen bent of een oudere woning geheel wilt renoveren, wij hebben de passende oplossing voor u! Door uw huis volledig te laten voorzien van goede kozijnen, zult u niet alleen veel meer wooncomfort ervaren, maar ok veiliger wonen. Onze kunststof raamkozijnen zijn zeer sterk en versplinteren niet bij een poging tot inbraak waardoor uw huis veilig blijft.

  • Altijd lage prijzen
  • Eigen productie, waardoor snelle levering mogelijk is
  • Maar liefst 10 jaar garantie
  • Dé specialist in Friesland, Groningen en Drenthe

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en uitstekende kwaliteit van dé kunststof raamkozijnen specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!