Offerte binnen 1 dag
Offerte ontvangen

Prijs van kunststof kozijnen opvragen

Het vervangen van de kozijnen van uw woning kan gezien worden als een grote kostenpost. Echter vergeten mensen vaak dat de waarde van uw woning door kunststof kozijnen juist toeneemt. Om niet voor verassingen komen staan te doet u er goed aan altijd op voorhand een prijsopgave op te vragen. Benieuwd hoeveel het kost om de oude kozijnen van uw woning te laten vervangen? Vraag eenvoudig een prijsopgave aan. 

Ontvang binnen 1 dag een vrijblijvende offerte

Vraag geheel vrijblijvend een prijsofferte aan voor uw verbouwing, of vervanging van het aantal kozijnen. U ontvangt binnen 1 werkdag een offerte van ons. Als u op voorhand toch eerst nog even een van onze professionals wilt spreken dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken op het volgende nummer 085-3032978

Daarnaast kunt u bij ons, in tegenstelling tot bij andere bedrijven, in betalen in termijnen betalen.

Waar wordt de prijs van kunststof kozijnen op gebaseerd?

Benieuwd waar de prijs van kunststof kozijnen op is gebaseerd? Als het gaat om het maat maken van kunststof kozijnen zijn er veel verschillende partijen op de markt die dit aanbieden. Echter, zit er vaak een behoorlijk verschil in de kwaliteit. Wij werken zelf alleen met gerenommeerde merken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste kwaliteit kunststof kozijnen krijgt bij ons. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van het aantal kozijnen, hoeveel draaiarmen en scharnieren u neemt en voor welke afwerking u kiest.

Omdat wij al vele jaren actief zijn binnen de markt hebben wij daarom ook nog een schaalvoordeel ten opzichte van andere partijen. Hierdoor krijgt u bij ons de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

 • 1. Verschillende merken & kwaliteit

  Zoals eerder genoemd zijn de prijzen van kunststof kozijnen onder andere afhankelijk van het type merk dat wordt gebruikt. Zo zal het ene merk logischerwijs veel goedkoper zijn om op maat te laten maken dan het andere merk. Wij maken alleen gebruik van A-merk kozijnen zodat dit de levensduur en kwaliteit ten goede komt. U wilt immers na een verbouwing niet dat het na een aantal jaren weer over moet worden gedaan.

 • 2. Het aantal kozijnen

  De belangrijkste variabele in het bepalen van de prijs is om hoeveel kozijnen het gaat. Wilt u alleen de kozijnen van een raam of deur vervangen dan zal deze prijs uiteraard lager liggen dan wanneer u de hele voorgevel en achtergevel van uw huis wilt vervangen. Bij ons wordt de prijs voordeliger naarmate u meerdere kozijnen laat vervangen of plaatsen. Dit is ook logisch gezien onze professionals eenmalig langs hoeven te komen om alles op te meten en ons team aan monteurs slechts naar één locatie hoeft.

 • 3. Afwerking

  De grootste kosten zitten in het aantal kozijnen dat geplaatst moet worden. Daarnaast is de afwerking van belang. Wat zijn uw specifieke wensen als het gaat om de volgende punten:

  • Profielbreedte
  • Kleur afwerking
  • Houtnerven en profiel
  • Aantal deuren
  • Aantal scharnieren
  • Rolluiken of ventilatieroosters
  • Profielversteviging
  • Type raamwerk
 • 4. Montage zelf doen of laten doen

  Verder heeft u natuurlijk altijd de keuze om de kozijnen zelf te monteren of dit te laten doen. Hier bent u natuurlijk altijd helemaal vrij in. Let wel op dat het plaatsen van kozijnen erg nauwkeurig komt. Er mogen namelijk geen kieren ontstaan en de kozijnen mogen ook niet beschadigd worden. Als u het volle vertrouwen heeft om dit zelf te doen dan kunt u ons natuurlijk altijd even ter bevestiging vrijblijvend om advies vragen. Voor ons is het namelijk van belang dat alles uiteindelijk voor u naar wens is.

Wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis?

Natuurlijk is dit van vele variabelen afhankelijk. Het is met name afhankelijk van de grootte van het huis is en het aantal ramen en deuren in uw woning. Uiteraard kunnen we wel iets zeggen over de gemiddelde kosten. Deze liggen namelijk tussen de €5.000 en €15.000 euro. Deze prijzen zijn inclusief het consult, opmeten en plaatsen van de kozijnen + plaatsen van het dubbelglas en opruimen van de materialen. Hoe dan ook, wanneer u kiest voor San kozijnen dan kiest u voor:

 • Onderhoudsarm
 • Kleurvast en weerbestendig
 • Lange levensduur
 • Milieu vriendelijk
 • 10 jaar garantie
male-worker-factory.jpg
male-with-red-shirt-making-window-with-industrial-tools.jpg
Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!