Onze kunststof producten

Kunststof kozijnen, deuren en schuifpuien van de beste kwaliteit uit eigen fabriek

San Kozijnen voor nieuwbouw, moderne renovatie en behoud van (monumentaal) erfgoed. Bij ons kunt u altijd rekenen op de beste kwaliteit. Wij geven een garantie van 10 jaar op alle kozijnen en zorgen voor een perfecte afwerking. Het is belangrijk om u van te voren goed te laten adviseren. Wij zijn er niet alleen voor de plaatsing van de kozijnen, maar ook voor het uitzoeken van de kleuren, profielen en type kozijn dat het beste in uw woning past.

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en uitstekende kwaliteit van dé kunststof kozijnen specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Bezoek ook eens onze showroom in Leeuwarden

Kom eens langs bij ons in de showroom voor inspiratie en een lekker bakje koffie. Ontmoet onze collega's en ervaar de aandacht voor persoonlijke beleving, betrokkenheid en het geven van advies op maat.

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen
Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!