Wie zijn wij?

Over San Kozijnen in Leeuwarden

San Kozijnen is opgericht door Sabina en haar man Emir. Het bedrijf levert en monteert al sinds 2012 hoge kwaliteit kunststof kozijnen voor de Nederlandse markt. San Kozijnen levert alleen kozijnen die voorzien zijn van gerenommeerde keurmerken. Door onze vele jaren aan ervaring zijn wij goed instaat om uw wensen door te vertalen naar het maken en plaatsen van kunststof kozijnen bij u in huis.

Ons team

Sabina

Eigenaar

Emir

Eigenaar

Lilly

Binnendienst

De monteurs

Wij hebben een groot team aan professionele monteurs die 7 dagen per week klaar staan om de op maat geleverde kozijnen voor u te plaatsen.

  • Eerlijke prijzen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Eigen productie
  • Snelle levering
  • 10 jaar garantie
  • KOMO en SKG gecertificeerd
male-worker-factory.jpg
male-with-red-shirt-making-window-with-industrial-tools.jpg

Zo kunt u ons bereiken

U kunt ons vinden in hartje Leeuwarden. Hier kunt u onze showroom bezoeken en kunnen wij onder het genot van een kopje koffie voor u de mogelijkheden bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8:30-17:30 uur

Adresgegevens

Neptunusweg 30
8938AA, Leeuwarden
Route naar showroom

Bezoek ook eens onze showroom in Leeuwarden

Kom eens langs bij ons in de showroom voor inspiratie en een lekker bakje koffie. Ontmoet onze collega's en ervaar de aandacht voor persoonlijke beleving, betrokkenheid en het geven van advies op maat.

Werken bij San Kozijnen

Wil je werken in een dynamisch team, gericht op service en kwaliteit voor onze klanten? Dan zijn deze vacatures wellicht iets voor jou!

Bekijk onze vacatures
Hallo en welkom bij San Kozijnen! We helpen je graag.