Wie zijn wij?

Over San Kozijnen in Leeuwarden

San Kozijnen is opgericht door Sabina en haar man Emir. Wij leveren en monteren al sinds 2012 hoge kwaliteit kunststof kozijnen voor de Nederlandse markt. San Kozijnen levert alleen kozijnen die voorzien zijn van gerenommeerde keurmerken. Door onze vele jaren aan ervaring zijn kunnen wij jouw wensen goed vertalen naar de beste oplossing voor kunststof kozijnen bij jouw woning of bedrijf.

De monteurs

Wij hebben een groot team aan professionele monteurs die 7 dagen per week klaar staan om de op maat geleverde kozijnen voor u te plaatsen.

  • Eerlijke prijzen
  • Uitstekende kwaliteit
  • Eigen productie
  • Snelle levering
  • 10 jaar garantie
  • KOMO en SKG gecertificeerd
male-worker-factory.jpg
male-with-red-shirt-making-window-with-industrial-tools.jpg

Zo kun je ons bereiken

Je vindt ons in hartje Leeuwarden. Hier kun je onze showroom bezoeken en kunnen wij onder het genot van een kopje koffie de mogelijkheden me je doornemen.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 09:00 - 17:00 uur

Adresgegevens

Neptunusweg 30
8938AA, Leeuwarden
Route naar showroom

Bezoek ook eens onze showroom in Leeuwarden

Kom eens langs in onze showroom voor inspiratie en een lekkere bak koffie. Ontmoet onze collega's en ervaar de aandacht voor persoonlijke beleving, betrokkenheid en het geven van advies op maat.

Werken bij San Kozijnen

Wil je werken in een dynamisch team, gericht op service en kwaliteit voor onze klanten? Dan zijn deze vacatures wellicht iets voor jou!

Bekijk onze vacatures
Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!