Kunststof deuren in Friesland, Groningen of Drenthe

Met kunststof deuren weet u zeker dat u stevig bouwt en dat uw serre of schuifdeuren op een goede manier geïnstalleerd kunnen worden

Eerlijke prijzen
Uitstekende kwaliteit
10 jaar garantie
KOMO en SKG gecertificeerd

Kunststof deuren van uitstekende kwaliteit

In bijna elke moderne woning worden tegenwoordig grote glazen schuifpuien geplaatst. Denk bijvoorbeeld aan een mooie ruime opening naar de tuin toe. Veel mensen willen zo vanuit de woonkamer de tuin in kunnen lopen. Met grote glazen wanden en deuren is dit goed te doen. U moet echter wel rekening houden met de belasting op de kozijnen door de grote hoeveelheid glas.

Met kunststof deuren weet u zeker dat u stevig bouwt en dat uw serre of schuifdeuren op een goede manier geïnstalleerd kunnen worden. Kunststof deuren zijn bij ons voor een goede prijs te verkrijgen. Wij helpen u ook graag verder door het juiste advies te geven.

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Informatie over kunststof deuren aanvragen

Met glazen schuifdeuren wilt u uw uitzicht verbeteren, maar niet inleveren op de rust in uw woning. Het is dus goed om te weten dat u geen last zult hebben van drukke wegen, doordat er drievoudig glas wordt toegepast. De stilte in huis blijft dus gewaarborgd. Ook verliest u niet veel warmte en voldoen deze kunststof deuren dus aan de juiste normen.

Onze schuifpuien van het merk REHAU zijn zeer sterk en gaan lange tijd mee. U kunt een goed schuifdeursysteem laten installeren door deze kunststof deuren te kiezen. Er zijn veel voordelen aan verbonden:

  • Altijd het design dat bij uw woning past
  • Zeer energiezuinig door 5 isolerende kamers
  • Goede geluidsisolatie
  • Dé specialist in Friesland, Groningen en Drenthe

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en uitstekende kwaliteit van dé kunststof deuren specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!