Kunststof Kozijnen Friesland

Vanuit onze Friese hoofdstad Leeuwarden adviseren wij je graag over Kunststof Kozijnen en nemen met jou de tijd om het ideale raamkozijn te vinden dat volledig aan jouw wensen voldoet. Onze deskundige adviseurs komen graag bij jou thusi of op locatie om de verschillende opties door te nemen. Aarzel niet om geheel vrijblijvend een offerte bij ons op te vragen, zodat je volledig op de hoogte bent van de mogelijkheden en prijzen. Liever binnenlopen in onze showroom in Leeuwarden? Ook dat is mogelijk! Je vindt ons aan de Neptunusweg 30 in Leeuwarden. Welkom!

Uit Leeuwarden
Uitstekende kwaliteit voor eerlijke prijs
10 jaar garantie
KOMO en SKG gecertificeerd

Héél Friesland goed geïsoleerd met kunststof kozijnen van San

Investeer in comfort en verminder je energiekosten met onze hoogwaardige kunststof kozijnen! Een goed geïsoleerd huis is van groot belang, zeker tijdens de koude wintermaanden. Onze deskundige installateurs zorgen ervoor dat je nieuwe raamkozijnen perfect passen en de warmte optimaal behouden, wat resulteert in een flinke besparing op verwarmingskosten. Bij ons ben je verzekerd van maatwerk. We produceren de kozijnen volledig volgens jouw wensen en kunnen ze in de perfecte kleur leveren, zodat ze naadloos bij jouw woning passen. Bovendien zijn onze kunststof kozijnen zeer onderhoudsvriendelijk dankzij de innovatieve schuine sponning, waardoor schoonmaken een fluitje van een cent is. Wij gaan voor een goed geisoleerd Friesland! Vraag een vrijblijvende offerte aan of loop binnen in onze showroom in Leeuwarden!

Kunststof kozijnen van kwaliteit

Bij ons ben je verzekerd van kunststof kozijnen die voldoen aan de hoogste standaarden. Onze kozijnen zijn met trots KOMO en SKG gecertificeerd, wat staat voor topkwaliteit. Of je nu een nieuwbouwwoning laat bouwen of van plan bent je bestaande woning in Friesland een volledige make-over te geven, wij bieden een geschikte oplossing voor jou. Met onze hoogwaardige kozijnen transformeer je jouw huis niet alleen tot een comfortabele oase, maar verhoog je ook aanzienlijk de veiligheid. Onze kunststof raamkozijnen zijn robuust en bestand tegen inbraakpogingen, waardoor jouw huis een veilige haven blijft. Maak je woning compleet met onze kozijnen en geniet van kwaliteit en gemoedsrust.

  • Eigen productie en dus snelle levering
  • Maar liefst 10 jaar garantie
  • De Friese specialist uit Leeuwarden
unsplash_YDVdprpgHv4.jpg
sjors-jonkhof-san-kozijnen-leeuwarden.jpg

Hier vind je de kunststof kozijnen van San terug

Deze tevreden woningeigenaren uit Friesland gingen je voor en kozen voor 10 jaar garantie, een snelle levering, en kunststof kozijnen van kwaliteit door San. Je vindt ons door héél Friesland! Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Jouw Friese partner in kunststof

San Kozijnen is jouw betrouwbare partner voor hoogwaardige kunststof kozijnen in heel Friesland. Of je nu in Leeuwarden, Sneek, Heerenveen, Drachten, Harlingen, Joure, Dokkum, Franeker, Wolvega, Bolsward, Lemmer, Grou, Stiens, Koudum, Balk, Akkrum, Terschelling, Vlieland, Ameland, Schiermonnikoog, Workum, Wommels, Oosterwolde, Burgum, Damwoude, Kollum, Surhuisterveen, Holwerd, Hallum, Birdaard, Anjum, Oudemirdum, Sint Nicolaasga, IJlst, of een van de vele andere plaatsen in Friesland woont, wij staan voor je klaar.  We staan binnen no-time bij jou op de stoep om de mogelijkheden te bespreken.

partner-inkunststof-kozijnen.jpg
frans-kuipers-san-kozijnen-groot.jpg

Subsidie kunststof kozijnen

De overheid geeft ook dit jaar subsidie op energiebesparende maatregelen aan woningeigenaren en VVE's. Maar heb ik daar ook recht op bij de aanschaf van nieuwe kunststof kozijnen en hoogrendementsglas? Wij hebben de belangrijkste informatie voor je op een rij gezet. Download en bekijk de brochure:

subsidie-kunststof-kozijnen-aanvragen.jpg
brochure-subsidie-kunststof-kozijnen.jpg

Ontmoet San

Goed advies, snelle leveringen uit de eigen fabriek en korte lijntjes: dat zijn de pluspunten van SAN kozijnen. Oprichtster Sabina startte in 2012 destijds het bedrijf in Groningen met een showroom van 60m2. In 2014 verhuisde ze vanwege de liefde naar Leeuwarden. Vanaf 2015 hielp Emir haar niet alleen vanaf de zijlijn maar werd hij ook mede-eigenaar. Sinds 1 december 2018 vind je ons team van 15 specialisten aan de huidige locatie aan de Neptunusweg in Leeuwarden.  San is de Bosnische vertaling van het woord ‘droom’ en dat is wat we nastreven; héél Friesland goed isoleerd met de kozijnen van San.

Ontvang een vrijblijvende offerte

Informeer naar de mogelijkheden.

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je vindt ons door héél Friesland en binnen een half uur staan we bij je op de stoep om de mogelijkheden te bespreken.
 

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!