Waar worden kunststof kozijnen van gemaakt?

Goede kunststof kozijnen gaan lange tijd mee. U investeert dus voor de toekomst wanneer u kozijnen van dit materiaal in uw woning aan laat brengen. De kozijnen van kunststof zijn duurzaam en hebben ook veel minder onderhoud nodig dan kozijnen van bijvoorbeeld hout. Het is dus een verstandige keuze wanneer u door ons uw nieuwe kozijnen laat plaatsen. De kozijnen van het merk CHARACTER zijn bijvoorbeeld afgewerkt met een High Definition Finishing-oppervlak. Deze laag zorgt niet alleen voor duurzaamheid, maar ook voor een gemakkelijke reiniging. De kozijnen worden namelijk uitermate glad, waardoor u ze gemakkelijk met een doek schoon kunt maken. Er zijn veel voordelen aan deze kozijnen van kunststof:

  • Een schuine sponning, waardoor ze zeer onderhoudsvriendelijk zijn
  • Recyclebaar en dus milieuvriendelijk
  • Een breed profielassortiment en dus aanpasbaar aan uw wensen

Het is goed om contact met ons op te nemen wanneer u meer wilt weten over de verschillende opties. Kijk daarvoor ook online, zodat u snel het contactformulier in kunt vullen. Bij ons is het ook mogelijk om een vrijblijvende offerte aan te vragen.

Antwoord op de vraag, Waar worden kunststof kozijnen van gemaakt?

Kunststof kozijnen worden gemaakt van PVC, oftewel polyvinylchloride. Dit materiaal is goedkoop te produceren en is bestand tegen allerlei soorten weertypes. Het wordt vaak gebruikt om hout of beton te vervangen. Het is een heel sterk materiaal en daardoor ook zeer geschikt voor kozijnen. U geeft inbrekers namelijk veel minder kans om uw woning binnen te dringen. 

Meer informatie aanvragen

Wilt u meer te weten komen over de kozijnen van PVC? Vraag dan onze adviseurs om een keer langs te komen, zodat meteen de maten opgenomen kunnen worden. Al onze kozijnen zijn maatwerk en wij zorgen er voor dat uw woning goed geïsoleerd blijft door onze hoogstaande kozijnen.