Bekijk de risico’s van een slecht binnenklimaat

Tegenwoordig hebben de meeste nieuwbouwwoningen goede isolering en de beste kunststof kozijnen. Het is heel makkelijk om ook in de wat oudere woningen goede kozijnen te laten aanbrengen. Tegenwoordig wordt alles op maat gemaakt, zodat u geen last heeft van kieren. Hierdoor bespaart u op jaarbasis ook heel veel energie en dat helpt om de kosten laag te houden. Het is echter wel heel belangrijk dat u uw woning op een goede manier blijft ventileren. Wanneer u dit niet doet kan het binnenklimaat verslechteren.

 

Zorg voor goede ventilatie

Kunststof kozijnen en deuren houden de warmte in een woning goed binnen. Dit is natuurlijk heel voordelig, maar het zorgt er ook voor dat er minder frisse lucht binnen kan komen. Op den duur kunnen schimmels ontstaan wanneer er niet voldoende geventileerd wordt. Het is natuurlijk niet goed voor de gezondheid en daarom wordt aangeraden om uw woning op een goede manier te luchten. Een goede luchtcirculatie zorgt er bijvoorbeeld voor dat schimmels geen kans maken. Met een goed kunststof raam kunt u luchten zonder dat het raam wagenwijd open hoeft te staan. Een goed draai kiep raam zorgt voor frisse lucht, zonder dat u neerslag binnen krijgt. Wij kunnen u uiteraard verder helpen met het maken van de juiste keuze. Let dus goed op de risico’s van een slecht binnenklimaat en zorg er voor dat u er snel iets tegen doet.

 

Meteen een offerte aanvragen

Het is goed om snel een offerte bij ons aan te vragen wanneer u meer wilt weten over de verschillende kosten. Wij maken de offerte voor u op maat, zodat u een beeld krijgt van de kosten die gemaakt worden om de nieuwe kunststof kozijnen te plaatsen. Wanneer u nog vragen heeft kunt u altijd contact opnemen. Bel of email ons vandaag nog!