Offerte ontvangen

Prijs van kunststof kozijnen opvragen

Het vervangen van de kozijnen van je woning kan gezien worden als een grote kostenpost. Echter vergeten mensen vaak dat de waarde van jouw woning door kunststof kozijnen juist toeneemt. Om niet voor verassingen komen staan te doe je er goed aan altijd op voorhand een prijsopgave op te vragen. Benieuwd hoeveel het kost om de oude kozijnen van jouw woning te laten vervangen? Vraag een prijsopgave aan. 

nynke-epema-san-kozijnen.jpg
unsplash_YDVdprpgHv4.jpg

Ontvang binnen een werkdag een vrijblijvende offerte

Vraag geheel vrijblijvend een prijsofferte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je ontvangt binnen 1 werkdag een offerte. Wanneer je op voorhand eerst met een van onze adviseurs wilt spreken dan kan dat ook. Wij zijn te bereiken op: 085-3032978

Daarnaast kun je bij ons, in tegenstelling tot bij andere bedrijven, betalen in termijnen.

Waar wordt de prijs van kunststof kozijnen op gebaseerd?

Benieuwd waar de prijs van kunststof kozijnen op is gebaseerd? Als het gaat om het maat maken van kunststof kozijnen zijn er veel verschillende partijen op de markt die dit aanbieden. Echter, zit er vaak een behoorlijk verschil in de kwaliteit. Wij werken zelf alleen met gerenommeerde merken. Hierdoor ben je ervan verzekerd dat je altijd de beste kwaliteit kunststof kozijnen krijgt bij ons. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van het aantal kozijnen, hoeveel draaiarmen en scharnieren je afneemt en voor welke afwerking je kiest.

Omdat wij al vele jaren actief zijn in de markt hebben wij daarom ook een schaalvoordeel ten opzichte van andere partijen. Hierdoor krijg je bij ons de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

 • 1. Verschillende merken & kwaliteit

  Zoals eerder genoemd zijn de prijzen van kunststof kozijnen onder andere afhankelijk van het type merk dat wordt gebruikt. Zo zal het ene merk logischerwijs veel goedkoper zijn om op maat te laten maken dan het andere merk. Wij maken alleen gebruik van A-merk kozijnen zodat dit de levensduur en kwaliteit ten goede komt. U wilt immers na een verbouwing niet dat het na een aantal jaren weer over moet worden gedaan.

 • 2. Het aantal kozijnen

  De belangrijkste variabele in het bepalen van de prijs is om hoeveel kozijnen het gaat. Wilt u alleen de kozijnen van een raam of deur vervangen dan zal deze prijs uiteraard lager liggen dan wanneer u de hele voorgevel en achtergevel van uw huis wilt vervangen. Bij ons wordt de prijs voordeliger naarmate u meerdere kozijnen laat vervangen of plaatsen. Dit is ook logisch gezien onze professionals eenmalig langs hoeven te komen om alles op te meten en ons team aan monteurs slechts naar één locatie hoeft.

 • 3. Afwerking

  De grootste kosten zitten in het aantal kozijnen dat geplaatst moet worden. Daarnaast is de afwerking van belang. Wat zijn uw specifieke wensen als het gaat om de volgende punten:

  • Profielbreedte
  • Kleur afwerking
  • Houtnerven en profiel
  • Aantal deuren
  • Aantal scharnieren
  • Rolluiken of ventilatieroosters
  • Profielversteviging
  • Type raamwerk
 • 4. Montage zelf doen of laten doen

  Verder heeft u natuurlijk altijd de keuze om de kozijnen zelf te monteren of dit te laten doen. Hier bent u natuurlijk altijd helemaal vrij in. Let wel op dat het plaatsen van kozijnen erg nauwkeurig komt. Er mogen namelijk geen kieren ontstaan en de kozijnen mogen ook niet beschadigd worden. Als u het volle vertrouwen heeft om dit zelf te doen dan kunt u ons natuurlijk altijd even ter bevestiging vrijblijvend om advies vragen. Voor ons is het namelijk van belang dat alles uiteindelijk voor u naar wens is.

updates

Wat kosten kunststof kozijnen voor een complete huis?

Dit is afhankelijk van veel factoren. Het is met name afhankelijk van de grootte van je huis is en het aantal ramen en deuren in de woning. Wanneer we uitgaan van een gemiddelde doorsnee woning in Nederland met doorsnee kozijn maten en een gemiddeld aantal kozijnen, dan liggen de kosten tussen de €5.000 en €15.000. Deze prijzen zijn inclusief het consult, het opmeten en plaatsen van de kozijnen, het plaatsen van het dubbelglas en opruimen van de materialen. Neem voor een passende prijs voor jouw woning contact op met ons team.

 • Onderhoudsarm
 • Kleurvast en weerbestendig
 • Lange levensduur
 • Milieu vriendelijk
 • 10 jaar garantie
male-worker-factory.jpg
male-with-red-shirt-making-window-with-industrial-tools.jpg
Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!