Kunststof kozijnen prijzen

Het vervangen van de kozijnen van uw woning kan gezien worden als een grote kostenpost. Echter vergeten mensen vaak dat de waarde van uw woning door kunststof kozijnen juist toeneemt. Om niet voor verassingen komen staan te doet u er goed aan altijd op voorhand een prijsopgave op te vragen. Benieuwd hoeveel het kost om de oude kozijnen van uw woning te laten vervangen? Vraag eenvoudig een prijsopgave aan. Vul het formulier aan de rechterkant in en wij zullen u binnen 1 werkdag een offerte toesturen via de mail. Als u wenst om liever gebeld te worden dan kunt u dit gerust aangeven bij de opmerkingen.

Waar wordt de prijs van kunststof kozijnen op gebaseerd?

Benieuwd waar de prijs van kunststof kozijnen op is gebaseerd? Als het gaat om het maat maken van kunststof kozijnen zijn er veel verschillende partijen op de markt die dit aanbieden. Echter, zit er vaak een behoorlijk verschil in de kwaliteit. Wij werken zelf alleen met gerenommeerde merken. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u altijd de beste kwaliteit kunststof kozijnen krijgt bij ons. Daarnaast is de prijs ook afhankelijk van het aantal kozijnen, hoeveel draaiarmen en scharnieren u neemt en voor welke afwerking u kiest.

Omdat wij al vele jaren actief zijn binnen de markt hebben wij daarom ook nog een schaalvoordeel ten opzichte van andere partijen. Hierdoor krijgt u bij ons de beste prijs-kwaliteitsgarantie.

1. Verschillende merken & kwaliteit

Zoals eerder genoemd zijn de prijzen van kunststof kozijnen onder andere afhankelijk van het type merk dat wordt gebruikt. Zo zal het ene merk logischerwijs veel goedkoper zijn om op maat te laten maken dan het andere merk. Wij maken alleen gebruik van A-merk kozijnen zodat dit de levensduur en kwaliteit ten goede komt. U wilt immers na een verbouwing niet dat het na een aantal jaren weer over moet worden gedaan.

2. Het aantal kozijnen

De belangrijkste variabele in het bepalen van de prijs is om hoeveel kozijnen het gaat. Wilt u alleen de kozijnen van een raam of deur vervangen dan zal deze prijs uiteraard lager liggen dan wanneer u de hele voorgevel en achtergevel van uw huis wilt vervangen. Bij ons wordt de prijs voordeliger naarmate u meerdere kozijnen laat vervangen of plaatsen. Dit is ook logisch gezien onze professionals eenmalig langs hoeven komen om alles op te meten en ons team aan monteurs slechts naar één locatie hoeft.

3. Afwerking

De grootste kosten zitten in het aantal kozijnen dat geplaatst moet worden. Daarnaast is de afwerking van belang. Wat zijn uw specifieke wensen als het gaat om de volgende punten:

  • Profielbreedte
  • Kleur afwerking
  • Houtnerven en profiel
  • Aantal deuren
  • Aantal scharnieren
  • Rolluiken of ventilatieroosters
  • Profielversteviging
  • Type raamwerk

Door uw wensen met

4. Montage zelf doen of laten doen

Verder heeft u natuurlijk altijd de keuze om de kozijnen zelf te monteren of dit te laten doen. Hier bent u natuurlijk altijd helemaal vrij in. Let wel op dat het plaatsen van kozijnen erg nauwkeurig komt. Er mogen namelijk geen kieren ontstaan en de kozijnen mogen ook niet beschadigd worden. Als u het volle vertrouwen heeft om dit zelf te doen dan kunt u ons natuurlijk als even ter bevestiging vrijblijvend om advies vragen. Voor ons is het namelijk van belang dat alles uiteindelijk voor u naar wens is.

Wat kosten kunststof kozijnen voor een heel huis?

Natuurlijk is dit van vele variabelen afhankelijk. Met name afhankelijk van hoe groot het huis is en hoeveel ramen en deuren het huis heeft. Uiteraard kunnen we wel iets zeggen over de gemiddelde kosten. Deze liggen namelijk tussen de €5.000 en €15.000 euro. Deze prijzen zijn inclusief het consult, opmeten en plaatsen van de kozijnen + plaatsen van het dubbelglas en opruimen van de materialen.

Prijsofferte aanvragen? Ontvang direct de prijs voor uw kozijnen

Overtuigd? Vraag geheel vrijblijvend een prijsofferte aan voor uw verbouwing, of vervanging van het aantal kozijnen. Als u op voorhand toch eerst nog even een van onze professionals wilt spreken dan kan dat natuurlijk ook. Wij zijn te bereiken op het volgende nummer 085-3032978

Daarnaast kunt u bij ons, in tegenstelling tot bij andere bedrijven, in betalen in termijnen betalen.

Offerte ontvangen

Door onderstaand formulier in te vullen zijn wij beter in staat u een prijs-op-maat te geven.

U ontvangt van ons binnen 1 dag een offerte op maat