Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?

Veel mensen kiezen tegenwoordig voor goede kunststof kozijnen. Dit komt doordat deze kozijnen heel duurzaam zijn en dus lange tijd meegaan. Het is goed om te weten hoe lang u plezier heeft van uw kunststof kozijnen. In het algemeen kunt u rekenen op zo’n 50 jaar. Het is uiteraard afhankelijk van hoe u de kozijnen onderhoud, maar gemiddeld gezien hoeft u dus maar één keer te investeren in zeer goede kozijnen van kunststof. Het is belangrijk dat u dan meteen kiest voor een hoge kwaliteit. Bij ons krijgt u altijd kozijnen van de allerbeste merken. Wat dacht u bijvoorbeeld van de raamprofielsystemen van GENEO of de REHAU raam- en deursystemen. Het is in elk geval niet moeilijk om deze kunststof kozijnen door ons aan te laten meten. Wij komen graag een keer bij u langs om de voordelen door te nemen. U kunt rekenen op:

  • Een zeer goede kwaliteit
  • Een snelle levering
  • 10 jaar garantie

Het is dus een goed idee om snel te kijken naar het aankopen van kunststof kozijnen. Veel tevreden klanten zijn u al voorgegaan en hebben op deze manier veel baat gehad bij deze uitstekende investering.

 

Meteen antwoord op de vraag, Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?

Kunststof kozijnen zijn op de lange termijn veel goedkoper dan de houten variant. U moet de houten kozijnen namelijk elke 20 jaar vervangen en het onderhoud is veel duurder. Kozijnen van kunststof blijven veel langer mooi. Onze kozijnen worden vanuit eigen productie vervaardigd en kunnen snel worden geplaatst. Ook krijgt u bij ons altijd het KOMO en SKG certificaat. Kozijnen van hoge kwaliteit kunnen wel 50 jaar meegaan waardoor de meeste mensen slechts één keer deze investering doen en direct profijt hebben van betere isolatie en minder geluiden van buiten in huis.

 

Snel contact opnemen

Wilt u snel contact opnemen of een vrijblijvende offerte aanvragen? Vul dan het online contactformulier hieronder in of bel met telefoonnummer 085-3032978. Een email sturen kan ook via info@sankozijnen.nl.