Heeft u interesse in kunststof kozijnen maar heeft u niet de financiële middelen om deze investering in één keer te betalen? Dan kan het voor u interessant zijn om kunststof kozijnen te betalen in termijnen. U hoeft dan vooraf geen groot bedrag te betalen maar u kunt wel direct profiteren van alle voordelen van kunststof kozijnen. Kies daarom voor kunststof kozijnen op afbetaling!

Kies voor kunststof kozijnen in plaats van schilderen

Veel huizen in Nederland zijn nog voorzien van houten kozijnen. Deze moeten om de 5 á 10 jaar geschilderd worden. Stel dat de kozijnen van uw woning binnenkort geschilderd moeten worden, dan is het slim om ze te vervangen voor kunststof kozijnen. De investering in kunststof kozijnen is uiteraard hoger dan de kosten van een schilderbeurt. Maar vergeet niet dat kunststof kozijnen gemakkelijk 50 jaar meegaan.

Heeft u wél geld voor het schilderen van uw kozijnen maar niet voor een opwaardering naar kunststof kozijnen? Dat hoeft geen probleem te zijn. Het verschil kunt u betalen in termijnen. U betaalt dan maandelijks een bedrag als aflossing op het openstaande bedrag. Zodra alle termijnen zijn voldaan kunt u nog jarenlang genieten van onderhoudsarme kunststof kozijnen.

Betalen in termijnen kan ook als u gespaard heeft

Heeft u zelf het geld voor kunststof kozijnen? Ook dan kan het interessant zijn om een deel van de investering in maandelijkse termijnen te betalen. Zo kunt u nog wat spaargeld achter de hand houden om eventuele onvoorziene gebeurtenissen op te vangen. Zoals bijvoorbeeld een defecte wasmachine of een dure reparatie aan uw auto. De levensduur van kunststof kozijnen wordt geschat op ongeveer 50 jaar, dus zodra u de betaling in termijnen voldaan heeft kunt u nog heel lang genieten van uw kunststof kozijnen.

Bedenk of u het geld kunt missen

Voor veel mensen geldt dat zij maandelijks voldoende geld overhouden om afbetalingen als deze te voldoen. Heeft u weinig zekerheid? Of zit u nu al erg krap? Denk er dan goed over na of u de verplichting kunt voldoen. Het is belangrijk dat u zich niet in de problemen werkt door een krediet aan te gaan. Neem contact met ons op om een idee te krijgen van de hoogte van de maandelijkse lasten. U kunt dan voor zichzelf bekijken of u dat bedrag maandelijks kunt betalen. Voor de meeste mensen zal dit echter geen probleem zijn.

Hoeveel moet ik maandelijks betalen?

Op deze vraag kunnen we helaas niet zomaar een antwoord geven. Het is per woning verschillend hoeveel kosten er gemaakt worden voor het plaatsen van kunststof kozijnen. Door het oneindige aantal mogelijkheden in afwerking, structuur, glasopties en soorten kozijnen is het noodzakelijk dat we eerst een offerte maken zodat u weet hoeveel de investering voor u precies is. Daarna bekijken we samen hoeveel u maandelijks moet aflossen. Ook dit is afhankelijk van bijvoorbeeld de hoogte van de aanbetaling en het aantal termijnen waarin u het bedrag wilt betalen. Neem contact met ons op als u kunststof kozijnen in termijnen wilt betalen. Vul onderstaand formulier in of neem telefonisch contact met ons op. We helpen u graag verder.

 

San Kozijnen werkt samen met Geldplatform.nl

Kozijnen betalen in termijnen