Houtrot in kozijnen aanpakken

In een oud huis is het heel bekend: houtrot in kozijnen. Vaak is het wat vochtig in de woning en kan daardoor het hout gaan rotten. Steeds meer mensen willen hier snel vanaf zien te komen en proberen de problemen zelf op te lossen. Helaas is dit niet altijd een goed idee. Het is veel beter om even te kijken naar de opties voor het vervangen van de kozijnen. Met houten kozijnen zult u namelijk altijd de kans op houtrot blijven houden. Er zijn wel oplossingen om dit tegen te gaan, zoals bijvoorbeeld een goede ontvochtiger in huis, maar hout blijft natuurlijk hout. U kunt veel beter kiezen voor onze goede kunststof kozijnen. Deze zijn overal gemakkelijk en snel te plaatsen en u zult er zeker geen spijt van krijgen!

 

Informatie over houtrot in kozijnen

U kunt bij ons terecht voor informatie over het laten zetten van kunststof kozijnen. Onze adviseurs geven ook aan waarom kunststof veel beter is dan hout. Het is heel duurzaam, waardoor er weinig onderhoud nodig is. Andere voordelen zijn onder andere:

 

  • Een hoge isolatiewaarde
  • Aflevering met een keurmerk
  • Tot 10 jaar garantie

 

Het is dus belangrijk om snel te kijken naar deze goede oplossing. Elk houten kozijn is te vervangen voor een exemplaar van kunststof. Wij komen u dan ook graag advies geven.

 

Meteen contact opnemen

Het laten zetten van de kozijnen zal binnen de kortste keren verbetering in huis opleveren. Met minder vocht kunnen er ook geen schimmels ontstaan en dit is goed voor de gezondheid. Snel contact opnemen is heel makkelijk. U kunt even bellen of een email sturen. Ook is het mogelijk om online het contactformulier met uw vraag in te vullen. Wij nemen dan snel contact op!