Dakkapel plaatsen in Friesland, Groningen of Drenthe

Veel licht in uw huis zorgt voor extra wooncomfort. Wanneer u een verbouwing in de planning heeft staan is het daarom goed om eens te denken aan het plaatsen van een dakkapel. Met de juiste dakkapellen, creëert u niet alleen meer licht, maar ook veel meer ruimte. Een zolder kan op die manier zomaar worden omgetoverd tot een ruimte met extra slaapkamers. Het is belangrijk dat u de juiste kunststof kozijnen kiest voor uw dakkapel. Bij ons vindt u altijd kozijnen van hoge kwaliteit die veel energie besparen. De isolatiewaarden voldoen aan de waarden die door de overheid gesteld worden en over de kosten hoeft u zich ook zeker geen zorgen te maken. 

Kies voor een uitstekende dakkapel

Dakkapellen kunnen snel worden geplaatst. Wanneer u een afspraak maakt, komen onze experts naar u toe om alle metingen te verrichten. Wij stellen voor u een goede offerte op, waardoor u meteen inzicht krijgt in de kosten. U hoeft niet in één keer te betalen, bij ons is het ook mogelijk om maandelijks af te betalen. Voor € 40,- per maand kunnen wij bijvoorbeeld al nieuwe kozijnen in uw woning plaatsen. Na akkoord op de offerte bespreken wij met u wanneer de montage plaats zal vinden. Uiteraard blijven wij beschikbaar voor vragen, zowel voor als na het plaatsen van de kozijnen voor uw nieuwe dakkapel.

Bel ons vandaag nog!

Wilt u ook de beste kozijnen aanschaffen? Wacht dan niet te lang en neem contact met ons op. Dat kan op de volgende manieren:

Wij streven er naar om binnen een dag contact met u op te nemen, zodat er snel een afspraak gemaakt kan worden om de kozijnen of uw nieuwe dakkapellen op te meten. 

 

Kunststof dakkapel leeuwarden