Een schuifpui laten plaatsen?

Bent u in uw woning toe aan een grondige verbouwing? Dan is een mooie uitbouw wellicht de oplossing. Door een uitbouw kunt u veel vierkante meters aan uw woonoppervlakte toevoegen en met een schuifpui heeft u een prachtige doorloop naar de tuin. Voor elke schuifpui kunnen wij de juiste kozijnen leveren. Door de grote hoeveelheid glas is het belangrijk dat u energie besparende kozijnen aanbrengt. Wij kunnen u op een goede manier adviseren. Bij ons kunt u rekenen op de laagste prijs en de kozijnen zijn aan te passen aan uw wensen.

Meer licht in huis met een schuifpui

Een schuifpui moet uiteraard ook veilig zijn en inbraak werend. Met onze schuifpuien van het merk REHAU hoeft u zich nooit zorgen te maken. Deze puien hebben een handig hefschuifdeuren systeem voor de nodige comfort. U kunt hierbij kiezen voor glas vanaf de vloer tot aan het plafond voor een mooi effect. Onze schuifpuien:

  • Worden geleverd met de KOMO en SKG certificaten
  • Worden volledig in eigen productie gemaakt
  • Hebben maar liefst tien jaar garantie

De schuifpui wordt uiteraard pas geplaatst zodra het inmeten heeft plaatsgevonden. Hierdoor wordt alles exact op maat aangeleverd. Wij werken met verschillende materialen en kunnen u dus van te voren goed adviseren over wat het beste past in uw woning. U kunt geheel vrijblijvend een offerte aanvragen door het contactformulier in te vullen. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op om een afspraak in te plannen.

De beste service

Wilt u ook de beste service ervaren? Bestel dan bij ons uw schuifpuien en denk ook eens aan het laten vervangen van de kozijnen. Wij leveren altijd maatwerk en het maakt daarbij niet uit in wat voor type huis u woont. Door nieuwe kunststof kozijnen te nemen bespaart u ook veel geld op de onderhoudskosten. Bestel dus vandaag nog!

 

schuifpui van kunststof