Profiteer nu ook

Kunststof kozijnen vanaf €49 per maand

Lees meer over de mogelijkheden

Wist je dat iedere iedere eigenaar-bewoner nu de mogelijkheid heeft om de eigen woning te verduurzamen? Nieuwe hoogwaardige kunststof kozijnen voor een duurzame en comfortabele woning heb je al vanaf € 49 per maand! Dit is hoe het werkt. Lees meer over de mogelijkheden.

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Over het Nationaal Warmtefonds

Het Nationaal Warmtefonds verstrekt verantwoorde en betaalbare financieringen voor de verduurzaming van de gebouwde omgeving, onder andere via diensten zoals de Energiebespaarlening. Er wordt ondersteuning geboden aan eigenaar-bewoners, Verenigingen van Eigenaars en scholen. Het Nationaal Warmtefonds is een initiatief van de Rijksoverheid en is sinds 2013 actief in het versnellen van de energietransitie voor deze doelgroepen.

Eenvoudig een leningsaanvraag aanvragen

Het indienen van een leningsaanvraag bij het Nationaal Warmtefonds is zeer eenvoudig. Bezoek www.warmtefonds.nl en vul het gewenste leenbedrag in. Klik vervolgens op "Doe een aanvraag".
Je vult je gegevens in, inclusief jouw financiële situatie, waarna je een voorstel ontvangt.

Op deze manier hoef je jouw kunststof kozijnen niet te betalen vanuit de spaarrekening, maar kunt je maandelijks aflossen via een verantwoorde en betaalbare lening.

Voor iedereen bereikbaar

Naast de Energiebespaarlening heeft het Warmtefonds ook de Energiebespaarhypotheek geïntroduceerd. Deze hypotheek is specifiek bedoeld voor huiseigenaren met beperkte leencapaciteit en voor huiseigenaren wiens woning onderdeel uitmaakt van een wijkaanpak van een gemeente of woningcorporatie. Met deze aanvullende diensten streeft het Warmtefonds ernaar dat ook alle bewoners in Noord-Nederlands binnenkort kunnen deelnemen aan de verduurzaming van hun wijk of straat.

warmtefonds-2.jpg
wamrtefonds.jpg

Kunststof kozijnen van San

Het raamkozijn dat je bij ons koopt is altijd KOMO en SKG gecertificeerd. Wij staan dan ook garant voor een hoge kwaliteit. Of je nu een nieuw huis aan het bouwen bent of een oudere woning geheel wilt renoveren, wij hebben de passende oplossing! 

  • Altijd lage prijzen
  • Eigen productie, waardoor snelle levering mogelijk is
  • Maar liefst 10 jaar garantie
  • Dé specialist in Friesland, Groningen en Drenthe

Zo bereik je San Kozijnen

Je kunt ons vinden in hartje Leeuwarden. Hier kun je onze showroom bezoeken en kunnen wij onder het genot van een kopje koffie voor jou de mogelijkheden bekijken.

Openingstijden

Maandag t/m vrijdag 8:30-17:30 uur

Adresgegevens

Neptunusweg 30
8938AA, Leeuwarden
Route naar showroom

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!