Hoge isolatiewaarde

Kunststof dakkapel plaatsen in Friesland, Groningen of Drenthe

Veel licht in uw huis zorgt voor extra wooncomfort

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Een kunststof dakkapel van San kozijnen

Veel licht in uw huis zorgt voor extra wooncomfort. Wanneer u een verbouwing in de planning heeft staan is het daarom goed om eens te denken aan het plaatsen van een dakkapel. Met de juiste dakkapellen, creëert u niet alleen meer licht, maar ook veel meer ruimte. Een zolder kan op die manier zomaar worden omgetoverd tot een ruimte met extra slaapkamers. Het is belangrijk dat u de juiste kunststof kozijnen kiest voor uw dakkapel. Bij ons vindt u altijd kozijnen van hoge kwaliteit die veel energie besparen. De isolatiewaarden voldoen aan de waarden die door de overheid gesteld worden en over de kosten hoeft u zich ook zeker geen zorgen te maken. 

  • Uitstekende kwaliteit
  • 10 jaar garantie
  • Eigen productie en snelle levering
  • KOMO en SKG gecertificeerd
  • Dé specialist in Friesland, Groningen en Drenthe
Betaalplan vanaf €40,- per maand

Kies voor een uitstekende dakkapel

Dakkapellen kunnen snel worden geplaatst. Wanneer u een afspraak maakt, komen onze experts naar u toe om alle metingen te verrichten. Wij stellen voor u een goede offerte op, waardoor u meteen inzicht krijgt in de kosten. U hoeft niet in één keer te betalen, bij ons is het ook mogelijk om maandelijks af te betalen. Voor € 40,- per maand kunnen wij bijvoorbeeld al nieuwe kozijnen in uw woning plaatsen. Na akkoord op de offerte bespreken wij met u wanneer de montage plaats zal vinden. Uiteraard blijven wij beschikbaar voor vragen, zowel voor als na het plaatsen van de kozijnen voor uw nieuwe dakkapel.

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en hoge isolatiewaarden van dé kunststof dakkapel specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!