Upgrade jouw woning deze Valentijnsdag met San Kozijnen

Geplaatst op 14 februari 2024

Deze Valentijnsdag geeft San Kozijnen je meer dan alleen liefde; we geven je huis een upgrade die zowel praktisch als stijlvol is. Bij elke bestelling van onze Kunststof kozijnen tussen 14 en 17 februari, krijg je de kans om je woning te verrijken met een gratis extra: kies tussen onze elegante plissé gordijnen of praktische inzethorren.

Of je nu gaat voor de plissé gordijnen om je interieur een moderne touch te geven of voor inzethorren om je woning vrij te houden van insecten tijdens de warme zomeravonden, met San Kozijnen kies je voor kwaliteit, comfort en stijl.

Profiteer van deze unieke kans om je huis niet alleen liefdevoller maar ook slimmer te maken. Onze kunststof kozijnen bieden uitstekende isolatie, veiligheid, en zijn onderhoudsarm, terwijl de plissé gordijnen of inzethorren net dat extra beetje functionaliteit en flair toevoegen.

Maak van jouw huis het slimste huis in de straat met San Kozijnen
 

Liefde op het eerste gezicht: de kleine lettertjes van onze valentijnsactie

  • Wanneer je kies voor keuze 1, de gratis plissé gordijnen, houd dan rekening met de maximale maat voor een gordijn; 1,7 meter breed. 
  • Kies je keuze 2, dan ontvang je gratis inzethorren. Dit is een raamhor die je in het kozijn kunt plaatsen wanneer je dat nodig acht.
  • Deze actie geldt bij een minimale afname van 5 kozijnen. 

Deze actie loopt tot 17-02 2024. Wil je meer weten? Informeer dan bij onze adviseurs of vraag een offerte aan.

Fijne Valentijnsdag gewenst,
Team San Kozijnen

 

Aan deze actie kunnen geen rechten worden ontleend; bij eventuele onduidelijkheden of het ontbreken van een voorwaarde prevaleren altijd de intentie en interpretatie van de organisator.

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Bezoek ook eens onze showroom in Leeuwarden

Kom eens langs bij ons in de showroom voor inspiratie en een lekker bakje koffie. Ontmoet onze collega's en ervaar de aandacht voor persoonlijke beleving, betrokkenheid en het geven van advies op maat.

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!