In elke woning is het belangrijk om mooie raamdecoratie te plaatsen. U wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar bij u naar binnen kan kijken. Raamdecoratie geeft een mooi effect in huis. Door het gebruik van een passende stof lijkt het heel sfeervol. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zo kunt u de gewenste afmetingen kiezen en is de stof aan uw wensen aan te passen. Ook gekleurde decoratie voor de ramen is geen enkel probleem! Wij kunnen u de gewenste decoratie snel leveren. Wij kunnen u adviseren over het grote assortiment voor draai-kiep systemen. Zodra u eenmaal een keuze heeft gemaakt, kunt u altijd rekenen op een snelle levering. 

Raamdecoratie van hoge kwaliteit

Raamdecoratie moet lange tijd blijven hangen en daarom is het belangrijk dat u meteen kiest voor uitstekende kwaliteit. De door ons geleverde decoratie is voorzien van een compact cassettesysteem en bijhorende zijgeleiders. Deze worden op de glaslatten gemonteerd, zodat er een strakke vormgeving ontstaat en de rolgordijnen gemakkelijk bediend kunnen worden.

Vele voordelen

Het is van belang dat u goed weet hoe u de rolgordijnen moet bedienen. Overdag wilt u waarschijnlijk naar buiten kunnen kijken. Met felle zon kan de raamdecoratie gemakkelijk naar beneden worden gehaald. Door de stof komt diffuus licht, zodat het niet te donker wordt in huis. Onze rolgordijnen hebben vele voordelen:

  • Bediening met kettingsysteem of een geheel draadloos elektrische aandrijving.
  • Enorme keuze aan kleuren, stoffen en motieven
  • Mogelijkheid tot complete verduistering
  • Ideaal voor draai-kiep systemen
  • Geen boorgaten in uw kozijnen door de bevestiging op de glaslatten
  • Al onze rolgordijnen worden met een koordbreker geleverd om kinderveiligheid te waarborgen. (EN1320:2009 A1:2014)
  • Maximale breedte 2400mm

Meer weten? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor meer informatie 0853032978. Wij geven u graag vrijblijvend advies.