In elke woning is het belangrijk om mooie raamdecoratie te plaatsen. U wilt natuurlijk niet dat iedereen zomaar bij u naar binnen kan kijken. Raamdecoratie geeft een mooi effect in huis. Het is heel sfeervol door het gebruik van passende stof. Er zijn veel verschillende mogelijkheden, zo kunt u de gewenste afmetingen kiezen en is de stof aan uw wensen aan te passen. Ook gekleurde decoratie voor de ramen is geen enkel probleem! Wij kunnen u de gewenste decoratie snel leveren. Wij kunnen u adviseren over het grote assortiment voor draai-kiep systemen. Zodra u eenmaal een keuze heeft gemaakt, kunt u altijd rekenen op een snelle levering. Bij een nieuw ingerichte woning wilt u natuurlijk dat alles snel wordt opgehangen.

Raamdecoratie van hoge kwaliteit

Raamdecoratie moet lange tijd blijven hangen en daarom is het belangrijk dat u meteen kiest voor uitstekende kwaliteit. De door ons geleverde decoratie is voorzien van een compact cassettesysteem en bijhorende zijgeleiders. Deze worden op de glaslatten gemonteerd, zodat er een strakke vormgeving ontstaat en de rolgordijnen gemakkelijk bediend kunnen worden.

Vele voordelen

Het is van belang dat u goed weet hoe u de rolgordijnen moet bedienen. Overdag wilt u waarschijnlijk naar buiten kunnen kijken. Met felle zon kan de raamdecoratie gemakkelijk naar beneden worden gehaald. Door de stof komt diffuus licht, zodat het niet te donker wordt in huis. Onze rolgordijnen hebben vele voordelen:

  • Gemakkelijke bediening
  • Hoge kwaliteit
  • Geen inkijk in uw woning

 Deze gordijnen zijn ideaal voor ramen met een draai kiep systeem. U heeft namelijk geen lamellen of lappen stof in de weg zitten wanneer u het raam opent. Vraag ook gerust om meer informatie wanneer u niet goed weet welke decoratie het beste bij uw woning past. Wij kunnen u het advies geven dat u nodig heeft.

Raamdecoratie luxaflex