Verschillende oorzaken van een hoge energie rekening

Elke maand moet iedereen de rekening voor de energieleverancier betalen en soms kan het zo zijn dat de rekening veel te hoog uitvalt. Dat is natuurlijk zonde van het geld en ook helemaal niet nodig! U kunt namelijk zelf zorgen dat de kosten omlaag gaan. Vooral in de wat oudere huizen helpt het bijvoorbeeld wanneer u dubbel glas laat plaatsen. Dit glas houdt de warmte veel beter binnen, zodat u minder hard hoeft te stoken. De muren kunnen van goed isolatiemateriaal worden voorzien en uiteraard is het heel belangrijk om alle kieren goed dicht te houden. Het heeft weinig zin om alleen dubbel glas te kopen. U moet er ook voor zorgen dat de kozijnen vernieuwd worden. Wanneer u houten kozijnen heeft, zullen er op den duur namelijk kieren ontstaan door de werking van het hout. Ook veel vocht in huis zorgt er voor dat u de warmte niet goed binnen houdt. Goede kunststof kozijnen kunnen gelukkig snel worden geplaatst. Bij ons kunt u rekenen op: 

  • Een zeer snelle levering
  • 10 jaar garantie
  • De beste Rehau profielen

 Door snel een oplossing te vinden, weet u zeker dat u minder hoeft te betalen aan energiekosten. Kunststof kozijnen zijn ook duurzaam en gaan dus veel langer mee dan de kozijnen van hout. 

Ken de oorzaken van een hoge energie rekening

Wanneer u de oorzaken van een hoge energierekening eenmaal kent, kunt u snel actie ondernemen. Met goede kunststof kozijnen is uw woning snel geïsoleerd. Ook in de zomer heeft u profijt van deze kozijnen, omdat de warmte minder snel binnen zal komen.

Wij leveren altijd maatwerk

Vraag vandaag nog een offerte aan voor kozijnen op maat. U kunt kiezen voor de afwerking die u mooi vindt, zoals een passende kleur bij de buitenmuren. Stuur ook voor vragen een email naar info@sankozijnen.nl.