Voordelig geprijsd & bulkkorting

Keralit kunststof gevelbekleding en dakrandbekleding

Duurzaam kunststof gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie

Vrijblijvende offerte

Ontvang direct de prijs voor jouw kozijnen

Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan voor jouw verbouwing, of vervanging van jouw kozijnen. Je bent ook van harte welkom om eens een kijkje te komen nemen in onze showroom in Leeuwarden. 

Prijs opvragen

Keralit gevel- & dakrandpanelen

KERALIT is een onderhoudsarm en duurzaam gevel- en dakrandsysteem dat geschikt is voor zowel nieuwbouw als renovatie. Omdat Keralit ongevoelig is voor weersinvloeden blijft het er jarenlang mooi uitzien. Hierdoor hoeft u nooit meer te schilderen en kunt u genieten van een strak afgewerkte woning.

  • Onderhoudsarm
  • Kleurvast en weerbestendig
  • Lange levensduur
  • Milieuvriendelijk
  • 10 jaar garantie
Betaalplan vanaf €49,- per maand

Kwaliteit en maatwerk

De basis van Keralit is gemaakt van het gepatenteerde Fiberyl ®. Deze grondstof is een unieke mix van duurzame kunststoffen en staat onder voortdurende ISO 9000 controle. Fiberyl ® zorgt voor een oersterk paneel dat bestand is tegen alle weersinvloeden. Met name krimp en uitzetting zijn hierdoor tot een minimum beperkt. Daarnaast is Keralit voorzien van een UV-bestendige toplaag.

Met Keralit is ook maatwerk mogelijk. Panelen kunnen van 2,5 m 1 tot 7,5 m 1 eventueel gebundeld per woning worden aangeleverd. Dit zorgt voor tijdwinst bij montage en bespaart op afval- en faalkosten.

Kunststof gevelbekleding voor uw woning in Friesland, Groningen en Drenthe

Bij het bouwen van een nieuwe woning komt heel veel kijken. U moet van alles en nog wat uitkiezen, van de bakstenen en de dakpannen tot de kozijnen. Het is dus goed om van te voren al te kijken wat u graag wilt, zodat er tijdens de bouw rekening gehouden kan worden met uw wensen. Door goede en vooral ook duurzame materialen te kiezen, weet u zeker dat u lange tijd plezier zult hebben van uw huis. Kies daarom ook altijd voor goede gevelbekleding. Dit is misschien niet iets waar u meteen aan denkt, maar het vormt een belangrijk deel van uw woning. 

De bekleding van de gevel met kunststof zorgt voor een strakke en moderne uitstraling van uw woning. U kunt zelf de gewenste kleur kiezen. Het is bijvoorbeeld een goed idee om de kozijnen te laten matchen met de dakrand. Het is verstandig om op voorhand advies in te winnen bij één van onze adviseurs, zodat u zonder moeite de juiste keuze kunt maken. Wij kunnen u adviseren over de juiste gevelbekleding en alles leveren.

Recente projecten van San Kozijnen

De klanten gingen u voor en kozen voor 10 jaar garantie, snelle levering, en hoge isolatiewaarden van dé kunststof gevelbekleding en dakrandbekleding specialist in Friesland, Groningen en Drenthe. Klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9.8! Bekijk alle beoordelingen.

Stel je vraag direct & snel via WhatsApp!