Kunststof kozijnen Leek

Ben u zich aan het oriënteren op het plaatsen van kunststof kozijnen in Leek? U hoeft niet verder te zoeken. San Kozijnen is dé specialist als het gaat om kunststof kozijnen. Bij kunststof kozijnen denkt u waarschijnlijk aan het feit dat ze onderhoudsarm zijn. Maar wist u ook dat ze veiliger zijn dan houten kozijnen? Daarnaast heeft u minder last van tocht als u kunststof kozijnen laat plaatsen. Ook de waarde van uw huis in Leek neemt aanzienlijk toe door de plaatsing van nieuwe kozijnen.

Vraag dé specialist om advies

San Kozijnen is gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Het is belangrijk dat u zich goed laat adviseren door een vakman. Wanneer er een klein foutje gemaakt wordt bij het inmeten of het plaatsen van de kozijnen, kan dat grote gevolgen hebben. U kunt bijvoorbeeld last krijgen van tocht. Dat is de reden dat veel mensen al hebben gekozen voor een gedegen advies van San Kozijnen.

Tip: Ruit stuk? Vervang direct het kozijn mee

Het gebeurt helaas bij iedereen wel eens: een ruit gaat stuk. In dat geval is het slim om niet alleen een nieuwe ruit te laten plaatsen, maar ook direct het kozijn te vervangen. U bent uiteindelijk goedkoper uit door het in één keer te doen. Wilt u een ruit vervangen en ook het kozijn vervangen door een kunststof exemplaar? Neem contact met ons op en wij zorgen dat het in orde komt.

Welke mogelijkheden bieden kunststof kozijnen?

Kunststof kan, in tegenstelling tot hout, op heel veel manieren worden afgewerkt. U kunt kiezen uit vele kleuren en stijlen. Houdt u meer van een landelijke stijl of kiest u liever voor een strakke moderne afwerking? U kunt uw nieuwe kunststof kozijnen geheel naar uw eigen wensen samenstellen. Onze adviseur kan u daar bij helpen. Wilt u graag kunststof kozijnen maar wilt u niet alle kozijnen in één keer vervangen? Dat is mogelijk. We kunnen bekijken of we de kunststof kozijnen qua uiterlijk kunnen afstemmen op uw huidige kozijnen. Zo behoudt u dezelfde uitstraling van uw woning en kunt u de kozijnen in etappes vervangen zonder dat het opvalt aan de buitenkant van uw woning.

Bent u van plan te gaan verbouwen of onderhoud te verrichten aan uw woning? Combineer dat met kunststof kozijnen plaatsen

Heeft u binnenkort een verbouwing gepland staan? Of wordt er bijvoorbeeld  een dakkapel geplaatst? Dan is het slim om direct kunststof kozijnen te laten plaatsen. Hierdoor bent u onder de streep veel minder geld kwijt en hoeft u geen twee keer een verbouwing uit te voeren. U bent er dan in één keer vanaf. Want als u later nog eens een aparte verbouwing laat plaatsvinden voor nieuwe kozijnen moet u veel zaken overdoen zoals de afwerking van muren en vloeren.

De voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof biedt vele voordelen ten opzichte van hout. Kozijnen van kunststof rotten niet, ze zijn op de lange termijn goedkoper, ze zijn beter bestand tegen inbrekers, ze zijn onderhoudsarm en ze isoleren ook nog beter dan houten kozijnen. Doordat kunststof zo veel voordelen heeft is het voor vrijwel iedere woning een interessante maar ook rendabele opwaardering. Woningbezitters in Leek kunnen soms ook nog subsidie ontvangen als zij hun woning verduurzamen. Dat maakt het extra interessant om kunststof kozijnen te plaatsen in Leek en omgeving.

De levensduur van kunststof kozijnen

Houten kozijnen staan erom bekend dat ze veel onderhoud nodig hebben. Regelmatig moeten ze opnieuw geverfd worden en na een jaar of 20 kun je de rotte plekken vaak al vinden. Kozijnen van kunststof gaan tientallen jaren mee. Normaal gesproken hebben ze een levensduur van meer dan 50 jaren. Daar komt bij dat ze onderhoudsarm zijn. Kunststof kozijnen hoeven bijvoorbeeld nooit geverfd te worden en ze zullen niet rotten. Dat scheelt enorm in de portemonnee want je hoeft geen nieuwe kozijnen meer te laten plaatsen. Het onderhoud aan kunststof kozijnen beperkt zich doorgaans tot het af en toe schoonmaken van het kozijn met een schoonmaakdoek en een emmer warm water.

Betere isolatie door kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen isoleren beter dan houten kozijnen. Hout kan namelijk uitzetten en krimpen, en kunststof doet dat niet. Daardoor ontstaan er geen kleine kiertjes rond het kozijn en zal het niet tochten binnen. Kunststof kozijnen zijn ook nog te combineren met driedubbel glas. Als u dit doet is het mogelijk om wel 30 procent energie te besparen! Het extra geïsoleerde glas houdt de warmte aan de juiste zijde van het raam en dat scheelt u in de stookkosten. Zo verdient deze combinatie zichzelf uiteindelijk grotendeels terug. Plaatst u driedubbel glas in de kozijnen, dan kunt u tevens profiteren van een aanzienlijke geluidsreductie. Dit is ideaal als u nabij een drukke weg woont. U kunt het geluid van het verkeer dan tot een minimum beperken. Neem contact met ons op als u hier meer over wilt weten.

Daarnaast draagt het plaatsen van kunststof kozijnen bij aan het verduurzamen van uw woning. Duurzaamheid staat in de samenleving hoog op de agenda en u kunt daar op deze manier ook uw steentje aan bijdragen. Het levert u op de lange termijn geld op en u bent tegelijkertijd goed bezig voor het milieu.

Kunststof kozijnen bestellen in Leek

Vind u dat uw huis toe is aan meer duurzaamheid? Heeft u nog ouderwetse houten kozijnen? Of vindt er binnenkort een grote verbouwing plaats? Dan is dit hét moment om op zoek te gaan naar kunststof kozijnen. Wacht niet langer en bestel uw kunststof kozijnen bij San kozijnen.

U heeft kunnen lezen dat kunststof kozijnen op alle fronten een veel beter alternatief zijn voor de traditionele houten kozijnen. Woont u in Leek en wilt u een offerte of informatie over de mogelijkheden ontvangen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen uw vragen dan beantwoorden en u voorzien van de gevraagde informatie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

 

*Verplicht