Kunststof kozijnen Hoogezand

Bent u geïnteresseerd in kunststof kozijnen en woont u in Hoogezand of elders in Groningen? Zoek dan niet verder. San kozijnen is gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen. Kunststof kozijnen bieden u verschillende voordelen ten opzichte van houten kozijnen. Ze zijn veiliger, kunststof is onderhoudsarm, het behoudt zijn originele afmetingen waardoor u minder last heeft van tocht en het risico op een geslaagde inbraak wordt kleiner. Bovendien neemt de waarde van uw huis in Hoogezand toe door het plaatsen van kunststof kozijnen.

Laat u door een specialist adviseren

San kozijnen is gespecialiseerd in kunststof kozijnen. We helpen u graag bij het uitzoeken, inmeten en het plaatsen van kunststof kozijnen. Een klein foutje in dit proces kan voor een hoop ellende zorgen. Daarom is het zo belangrijk dat u zich door een specialist laat adviseren.

De eindeloze mogelijkheden van kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn verkrijgbaar in heel veel verschillende kleuren en afwerkingen. Dat maakt het mogelijk om ze geheel naar uw eigen smaak en voorkeuren samen te stellen. Hierdoor kunnen wij altijd kozijnen leveren die geheel bij de stijl van uw woning passen en aan al uw wensen voldoen. Een fijne extra bijkomstigheid is dat u niet alle kozijnen hoeft te vervangen. We kunnen er voor zorgen dat u bijvoorbeeld de kozijnen van uw deuren later kunt vervangen zonder dat het op afstand zichtbaar is dat u verschillende kozijnen heeft.

Hoe veilig zijn kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen zijn veiliger dan houten kozijnen. Dat komt doordat ze gemaakt worden van een sterke kunststofsoort die niet versplintert. Hierdoor wordt het risico op een geslaagde inbraak kleiner. Daarnaast is de grondstof van kunststof kozijnen zelfdovend en het ontvlamt veel minder snel dan houten kozijnen. Al deze eigenschappen maken uw woning veel veiliger door het plaatsen van nieuwe kunststof kozijnen.

Gaat u verbouwen of onderhoud uitvoeren? Combineer dit met het plaatsen van kunststof kozijnen

Gaat u binnenkort verbouwen, groot onderhoud laten uitvoeren aan uw woning of laat u bijvoorbeeld een nieuwe schuifpui plaatsen? Dan is het een slimme keuze als u direct kunststof kozijnen laat plaatsen in de ruimten die bij de verbouwing betrokken zijn. U bespaart hierdoor op vaste kosten die er bij een verbouwing zijn. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor de reiniging van uw vloer, het herstel van vloer- en muurbekleding en kosten voor de huur van een afvalcontainer. Als u twee keer gaat verbouwen heeft u die kosten ook twee keer. Daarom is het een verstandige keuze om direct kunststof kozijnen te laten plaatsen als u toch al gaat verbouwen. Onder de streep bent u dan veel minder tijd en geld kwijt.

Kunststof kozijnen bieden u veel voordelen

Kunststof biedt vele voordelen ten opzichte van hout. Kozijnen van kunststof zullen niet rotten, ze zijn op de lange termijn voordeliger, ze zijn beter bestand tegen inbrekers en brand, ze zijn onderhoudsarm en ze isoleren ook nog beter dan houten kozijnen. Doordat kunststof zo veel voordelen heeft is het voor vrijwel iedere woning een interessante maar ook rendabele opwaardering. Woningbezitters in Hoogezand kunnen soms ook nog subsidie ontvangen als zij hun woning verduurzamen. Dat maakt het extra interessant om kunststof kozijnen te plaatsen in Hoogezand. Informeer bij de gemeente naar de subsidie mogelijkheden die voor u gelden.

Wat is de levensduur van kunststof kozijnen?

Houten kozijnen staan erom bekend dat ze veel onderhoud nodig hebben. Regelmatig moeten ze opnieuw geverfd worden en na een jaar of 20 begint het hout te rotten. Kozijnen van kunststof gaan tientallen jaren mee. Normaal gesproken hebben ze een levensduur van meer dan 50 jaren. Daar komt bij dat ze onderhoudsarm zijn. Kunststof kozijnen hoeven bijvoorbeeld nooit geverfd te worden. Dat scheelt enorm in de portemonnee want u hoeft geen nieuwe kozijnen meer te laten plaatsen en de schilder is ook niet meer nodig. Het onderhoud aan kunststof kozijnen beperkt zich tot af en toe schoonmaken met een doek en een emmer warm water.

Kunststof kozijnen isoleren beter dan houten kozijnen

Dit is een punt waar veel mensen niet bekend mee zijn. Maar het is een feit dat kunststof kozijnen betere isolatie bieden dan houten kozijnen. De houten variant kan door temperatuurverschillen licht krimpen of uitzetten. En daardoor kunnen hele kleine kiertjes ontstaan. Door die kiertjes kan warmte ontsnappen naar buiten en u kunt tocht ervaren. Kunststof kozijnen behouden hun originele afmetingen en laten dus geen kou door. Combineert u deze kozijnen ook nog met driedubbel glas dan bent u helemaal duurzaam bezig. Want die glassoort houdt nog beter kou en warmte buiten en dat draagt bij aan een verhoging van uw wooncomfort. Vanzelfsprekend bespaart u daardoor ook nog eens flink op de stookkosten. Onder de streep bent u dus veel voordeliger uit dan met houten kozijnen.

Kunststof kozijnen bestellen in Hoogezand

Vind u dat uw huis toe is aan meer duurzaamheid? Heeft u nog ouderwetse houten kozijnen? Of vindt er binnenkort een grote verbouwing plaats? Dan is dit hét moment om op zoek te gaan naar kunststof kozijnen. Neem contact op met San kozijnen om kunststof kozijnen te bestellen.

U heeft kunnen lezen dat kunststof kozijnen in alle opzichten een veel beter alternatief zijn voor de traditionele houten kozijnen. Woont u in Hoogezand en wilt u een offerte of informatie over de mogelijkheden ontvangen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen uw vragen dan beantwoorden en u voorzien van de gevraagde informatie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

Kozijnen omgeving Hoogeand

*Verplicht