Kunststof kozijnen Haren

Bent u van plan om kunststof kozijnen te laten plaatsen in Haren? Dan bent u bij San Kozijnen aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in kunststof kozijnen. Voor u heeft het plaatsen van kunststof kozijnen verschillende voordelen. Ten eerste zijn ze onderhoudsarm. U hoeft ze nooit te schilderen en ze kunnen niet rotten. Daarnaast zijn kunststof kozijnen veel veiliger dan houten kozijnen. En de uw woning stijgt in waarde als deze voorzien is van kunststof kozijnen.  Al deze voordelen zullen we toelichten.

Ga naar een vakman voor gedegen advies

San Kozijnen is gespecialiseerd in kunststof kozijnen. We kunnen u goed adviseren bij het inmeten, samenstellen en plaatsen van de kozijnen. Het is raadzaam om bij een specialist aan te kloppen, want slechts een kleine afwijking in bijvoorbeeld de maten, kan al grote gevolgen hebben. Daarom is het zo belangrijk om voor kunststof kozijnen bij een expert terecht te komen.

Eindeloos veel mogelijkheden met kunststof kozijnen

Kunststof kozijnen zijn leverbaar in talloze afwerkingen, kleuren en met veel opties. Of u nu houdt van een strakke moderne afwerking of liever een landelijke stijl met houtstructuur mooi vindt, dat is allemaal mogelijk. U heeft veel te kiezen. Wilt u uw huidige kozijnen vervangen maar de kunststof kozijnen dezelfde uitstraling geven? Ook dat is mogelijk. Vraag ons eens naar de mogelijkheden die we u kunnen bieden.

Kunststof kozijnen bieden meer veiligheid dan houten kozijnen

Dit is bij veel mensen nog niet bekend. Maar kunststof kozijnen zijn in twee opzichten veiliger dan houten kozijnen. Namelijk op het gebied van inbraak en brand. Het materiaal waar de kozijnen van worden gemaakt is enorm sterk en kan niet versplinteren. Je kunt het dus niet zomaar forceren. En de grondstoffen van de kunststof kozijnen zijn ook brandvertragend. Het materiaal ontvlamt namelijk pas bij een zeer hoge temperatuur. Daar komt bij dat het zelfdovend is. U heeft dus een lager risico op inbraak en brand.

Gaat u verbouwen of onderhoud uitvoeren? Kies direct voor kunststof kozijnen

Het plaatsen van kunststof kozijnen in Haren is even kostbaar als elders in het land. Om kosten te besparen is het slim om de plaatsing van nieuwe kozijnen te combineren met andere onderhoudswerkzaamheden.

Gaat u binnenkort verbouwen? Dan is het slim om direct kunststof kozijnen te laten plaatsen tijdens de verbouwing. Ook als u bijvoorbeeld een dakkapel laat plaatsen of een nieuwe schuifpui heeft besteld doet u er verstandig aan om direct voor kunststof kozijnen te kiezen.

Dit scheelt u veel tijd en geld. Want als u later nog eens een aparte verbouwing laat plaatsvinden voor nieuwe kozijnen moet u veel zaken overdoen zoals de afwerking van muren en vloeren.

Voordelen van kunststof kozijnen

Kunststof biedt vele voordelen ten opzichte van hout. Kozijnen van kunststof rotten niet, ze zijn op de lange termijn goedkoper, ze zijn beter bestand tegen inbrekers, ze zijn onderhoudsarm en ze isoleren ook nog beter dan houten kozijnen. Doordat kunststof zo veel voordelen heeft is het voor vrijwel iedere woning een interessante maar ook rendabele opwaardering. Woningbezitters in Haren kunnen soms ook nog subsidie ontvangen als zij hun woning verduurzamen. Dat maakt het extra interessant om kunststof kozijnen te plaatsen in Haren. Informeer bij uw gemeente naar de actuele subsidiemogelijkheden.

Kunststof kozijnen hebben een lange levensduur

U weet vast wel dat houten kozijnen na verloop van tijd gaan rotten. Meestal is dat na ongeveer 20 jaar al aan de hand. U moet ze ook regelmatig schilderen, zo ongeveer iedere 5 tot 7 jaar. Dat kost iedere keer weer veel geld. Kunststof kozijnen kunnen niet rotten. En u hoeft ze nooit te schilderen. Ze gaan meer dan 50 jaar mee. Ideaal dus en u bent zeker goedkoper uit onder de streep. Het enige onderhoud dat kunststof kozijnen vragen, is dat u ze af en toe eens schoonmaakt met een schone doek en lauwwarm water.

Een beter geïsoleerd huis door kunststof kozijnen

Weinig mensen zijn hiervan op de hoogte. Maar kunststof kozijnen isoleren beter dan houten kozijnen. Hout kan namelijk uitzetten en krimpen, en kunststof doet dat niet. Daardoor ontstaan er geen kleine kiertjes rond het kozijn en heeft u geen last van tocht. Kunststof kozijnen kunt u ook nog combineren met driedubbel glas. Als u dit doet is het mogelijk om wel 30 procent energie te besparen! Het extra geïsoleerde glas houdt de warmte aan de juiste zijde van het raam en dat scheelt u in de stookkosten. Zo verdient deze combinatie zichzelf uiteindelijk grotendeels terug. Dit type glas houdt bovendien veel meer verkeersgeluiden tegen dan standaard dubbelglas. Als u dicht bij een drukke weg woont heeft u daar dus direct minder last van.

Daarnaast draagt het plaatsen van kunststof kozijnen bij aan het verduurzamen van uw woning. Duurzaamheid staat in de samenleving hoog op de agenda en u kunt daar op deze manier ook uw steentje aan bijdragen. Het levert u op de lange termijn geld op en u bent tegelijkertijd goed bezig voor het milieu.

Kunststof kozijnen bestellen in Haren

Vindt u dat uw huis toe is aan meer duurzaamheid? Heeft u nog ouderwetse houten kozijnen? Of vindt er binnenkort een grote verbouwing plaats? Dan is dit hét moment om op zoek te gaan naar kunststof kozijnen. Wacht niet langer en bestel uw kunststof kozijnen bij San Kozijnen.

U heeft kunnen lezen dat kunststof kozijnen op alle fronten een veel beter alternatief zijn voor de traditionele houten kozijnen. Woont u in Haren en wilt u een offerte of informatie over de mogelijkheden ontvangen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen uw vragen dan beantwoorden en u voorzien van de gevraagde informatie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

 

*Verplicht