Kunststof kozijnen Delfzijl

Woont u in Delfzijl en denkt u na over het laten plaatsen van kunststof kozijnen? Zoek dan niet verder. San kozijnen is gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen in de regio Groningen, Friesland en Drenthe. Kunststof kozijnen bieden u vele voordelen ten opzichte van de standaard houten kozijnen. Het kunststof dat we gebruiken is onderhoudsarm, het blijft altijd in de originele vormen en afmetingen en het brengt uw huis bovendien ook veel extra veiligheid.

Laat u goed adviseren wanneer u kunststof kozijnen bestelt

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van kunststof kozijnen. We adviseren u graag bij het uitzoeken, inmeten en plaatsen van de kozijnen. Bedenk goed dat het fabriceren en monteren van kozijnen altijd maatwerk is. Een klein foutje kan er al voor zorgen dat het kozijn niet goed past. Daarom is het belangrijk dat u zich door een specialist zoals San Kozijnen laat adviseren wanneer u kunststof kozijnen wilt laten plaatsen.

Welke mogelijkheden zijn er met kunststof kozijnen?

Kunststof kozijnen kunnen naar bijna iedere wens worden afgewerkt. Er zijn eindeloos veel kleuren en structuren mogelijk. Daardoor is het mogelijk om ze geheel naar uw eigen smaak en voorkeuren te fabriceren. Wilt u dat de kozijnen sprekend lijken op uw huidige kozijnen? Dat kan! Het is in dat geval ook mogelijk om uw kozijnen in gedeelten te vervangen, u ziet immers het verschil tussen de oude en nieuwe niet als u ze bekijkt. Maar u geniet wel al direct van de voordelen van kunststof kozijnen.

Hoe veilig zijn kunststof kozijnen eigenlijk?

Deze vraag speelt bij veel kopers van kunststof kozijnen. We vertellen u er graag meer over. Kunststof kozijnen zijn veiliger dan houten kozijnen. Dat komt doordat ze gemaakt worden van een sterke kunststofsoort die niet versplintert. Hierdoor wordt het risico op een geslaagde inbraak een stuk kleiner. Daarnaast is de grondstof van kunststof kozijnen zelfdovend en het gebruikte materiaal ontvlamt veel minder snel dan houten kozijnen. In alle opzichten woont u straks een stuk veiliger.

Verbouwing, onderhoud of een dakkapel? Combineer dit met kunststof kozijnen

Gaat u binnenkort verbouwen, groot onderhoud laten uitvoeren aan uw woning of bijvoorbeeld een dakkapel plaatsen? Dan is het een slimme keuze als u direct kunststof kozijnen laat plaatsen in de ruimten die aangepakt worden. U bespaart hierdoor op vaste kosten die er bij een verbouwing zijn. Denk aan voorbereidend werk en werk als de verbouwing klaar is. Dit zijn bijvoorbeeld kosten voor de reiniging van uw vloer, het herstel van vloer- en muurbekleding, kosten voor de huur van een afvalcontainer en ga zo maar door. Als u twee keer gaat verbouwen heeft u die kosten ook twee keer. Daarom is het een verstandige keuze om direct kunststof kozijnen te laten plaatsen als u toch al gaat verbouwen.

Wat zijn de voordelen van kunststof kozijnen?

Kunststof biedt vele voordelen ten opzichte van hout. Kozijnen van kunststof zullen niet rotten, ze zijn op de lange termijn voordeliger, ze zijn beter bestand tegen inbrekers en brand, ze zijn onderhoudsarm en ze isoleren ook nog beter dan houten kozijnen. Doordat kunststof zo veel voordelen heeft is het voor vrijwel iedere woning een interessante maar ook rendabele opwaardering. Woningbezitters in Delfzijl kunnen soms ook nog subsidie ontvangen als zij hun woning verduurzamen. Dat maakt het extra interessant om kunststof kozijnen te plaatsen in Delfzijl. Informeer bij de gemeente naar de subsidie mogelijkheden die voor u gelden.

Hoe lang gaan kunststof kozijnen mee?

Houten kozijnen staan erom bekend dat ze veel onderhoud nodig hebben. Regelmatig moeten ze opnieuw geverfd worden en na een jaar of 20 maakt de houtrot vaak zijn intrede. Kozijnen van kunststof gaan tientallen jaren mee. Normaal gesproken hebben ze een levensduur van meer dan 50 jaren. Daar komt bij dat ze onderhoudsarm zijn. Kunststof kozijnen hoeven bijvoorbeeld nooit geverfd te worden. Dat scheelt enorm in de portemonnee want je hoeft geen nieuwe kozijnen meer te laten plaatsen en de schilder is ook niet meer nodig. Het onderhoud aan kunststof kozijnen beperkt zich tot af en toe schoonmaken met een doek en een emmer warm water.

Wist u dat kunststof kozijnen beter isoleren dan houten kozijnen?

Kunststof kozijnen isoleren beter dan houten kozijnen. Hout kan namelijk uitzetten en krimpen en kunststof doet dat niet. Daardoor ontstaan er geen kleine kiertjes rond het kozijn en heeft u binnen geen last van tocht. Kunststof kozijnen zijn ook nog te combineren met driedubbel glas. Als u dat ook doet is het mogelijk om tot wel 30 procent energie te besparen! Het extra geïsoleerde glas houdt de warmte aan de juiste zijde van het raam en daardoor bespaart u flink op de stookkosten. Zo verdient deze combinatie zichzelf uiteindelijk grotendeels terug.

Daarnaast draagt het plaatsen van kunststof kozijnen bij aan het verduurzamen van uw woning. Duurzaamheid is tegenwoordig een belangrijk onderwerp  en u kunt daar op deze manier ook uw steentje aan bijdragen. Het levert u op de lange termijn geld op en u bent tegelijkertijd goed bezig voor het milieu.

Kunststof kozijnen bestellen in Delfzijl

Vind u dat uw huis toe is aan meer duurzaamheid? Heeft u nog ouderwetse houten kozijnen? Of vindt er binnenkort een grote verbouwing plaats? Dan is dit hét moment om op zoek te gaan naar kunststof kozijnen. Neem contact op met San Kozijnen om kunststof kozijnen te bestellen.

U heeft kunnen lezen dat kunststof kozijnen in alle opzichten een veel beter alternatief zijn voor de traditionele houten kozijnen. Woont u in Delfzijl en wilt u een offerte of informatie over de mogelijkheden ontvangen? Laat het ons weten door onderstaand formulier in te vullen. Wij zullen uw vragen dan beantwoorden en u voorzien van de gevraagde informatie. Twijfel niet langer en neem vandaag nog contact met ons op.

*Verplicht