De prijzen voor kunststof kozijnen laten schilderen

Bij een verhuizing koopt u het huis in de staat waarin het wordt verkocht. Wanneer er al dubbelglas en goede kunststof kozijnen in de woning zijn aangebracht, is dit natuurlijk heel fijn. U hoeft dan minder werkzaamheden uit te voeren om de woning van deze tijd te maken. Soms is het echter zo dat de kleur van de kozijnen niet helemaal uw smaak is. Het is dan zonde om alles te vervangen en dat is ook niet nodig! U kunt het beste de kunststof kozijnen een ander kleurtje geven. De prijzen voor kunststof kozijnen laten schilderen kunt u bij ons vinden. Het is niet duur om dit uit te laten voeren, het is dan ook aan te raden om het goed te laten doen en niet zelf aan de slag te gaan.

 

Bekijk alle prijzen

Kunststof kozijnen kunnen in alle kleuren worden geschilderd. Het is goed om van te voren even te kijken wat de prijzen zijn en een mooie kleur te kiezen. U kunt ook een offerte op maat aanvragen, zodat u precies weet wat de kosten zijn. De prijs natuurlijk af van de hoeveelheid kozijnen en of u alleen de buitenkant wilt laten schilderen of ook de binnenkant. De binnen kozijnen kosten in de regel minder dan de buiten kozijnen. U kunt echter het beste kiezen voor de kozijnen als geheel, op die manier kunt u alles het beste onderhouden. Ook is het soort woning van belang voor de prijs. Een klein appartement heeft veel minder kozijnen dan een grote vrijstaande woning. Maar is dit appartement op een hoge verdieping, dan zal er een steiger aan te pas moeten komen. Vraag dus altijd eerst een goede offerte aan waarin deze zaken meegenomen kunnen worden.

 

Eventuele bijkomende kosten

Wanneer u er voor heeft gekozen om de kozijnen te laten schilderen, moet u er rekening mee houden dat er nog voorrijkosten bij kunnen komen. Zoals eerder ook genoemd: bij hooggeplaatste ramen, zoals een dakkapel, is het vaak nodig om een steiger te huren voor de schilder. Bovenstaande kosten worden door sommige aanbieders niet in de offerte opgenomen maar dient u uiteindelijk wel te betalen. Let dus op of deze kosten zijn inbegrepen. Vraag vandaag nog een offerte bij ons aan en u krijgt snel een goed kostenplaatje thuisgestuurd. Zo heb je direct een volledig beeld en geen verrassingen achteraf.