Gemakkelijk kunststof kozijnen schuren

De kleur van uw kunststof kozijnen heeft u ongetwijfeld lang geleden uitgekozen, toen u uw woning kocht. Het kan dan ook best zo zijn dat u liever iets anders wilt. Met de tijd heeft u wellicht veranderingen aan de woning aangebracht en dan kan het zijn dat de kleur van de kozijnen niet meer past bij het geheel. Een goede optie is dan het schilderen van de kozijnen. Kunststof kozijnen gaan namelijk zeer lange tijd mee en het is dus niet nodig om alles te laten vervangen. Alleen schilderen om een mooie nieuwe kleur aan te brengen is genoeg, u hoeft geen nieuwe kozijnen te kopen. Voordat u begint met schilderen moet er echter wel even goed worden geschuurd. Wanneer u dit niet doet, is er een grote kans dat de verf niet goed hecht aan het oppervlak en dat is natuurlijk zonde.

 

Altijd eerst de kunststof kozijnen schuren

Bekijk dus altijd eerst even wat er nog moet gebeuren voordat er geschilderd kan worden. Het is dus niet zo dat alleen hout geschuurd wordt, ook kunststof moet eerst worden aangepakt. U kunt dit zelf doen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om iemand in te huren. Wilt u toch alle kozijnen laten vervangen? Dan is het aan te raden om meteen bij ons een offerte aan te vragen voor nieuwe kunststof kozijnen. Wij leveren altijd op maat!

 

Snel bellen voor een afspraak

Kozijnen in de juiste kleur krijgen is dus geen probleem. U kunt ook advies aanvragen of meteen zelf aan de slag gaan met het schuren en daarna verven van alle kozijnen. Kies een dag dat het niet regent, zodat de verf goed kan drogen en u ook het huis kunt luchten. Mocht u toch kiezen voor de nieuwe kozijnen, dan kan dat ook. Door vandaag nog contact op te nemen kunnen wij snel nieuwe kozijnen leveren. Bel ons of vul online het contactformulier in!